na nastupu u hotelu

Poznati pjevač iznenada se srušio na svom koncertu! Prisutni mu pružili prvu pomoć, ali nije mu bilo spasa

Foto: Instagram screenshot
1/8
22.09.2024.
u 15:04

Pjevač Metin Arolat preminuo je u 53. godini života nakon što se iznenada srušio tijekom nastupa u jednom hotelu u Istanbulu. Njegov menadžer kasnije je potvrdio da se radilo o srčanom udaru.

Turska pjevačka scena oprašta se od kolege! Naime, popularni pjevač i redatelj Metin Arolat preminuo je u 53. godini života. Pjevač je odrađivao koncert u jednom istanbulskom hotelu kada se iznenada srušio. Prisutni su mu brzo potrčali u pomoć i pružili prvi pomoć, no nije mu bilo spasa. Glazbenik je i prevezen u bolnici, no ni liječnici mu nisu mogli pomoći. Njegov menadžer, Halil Cıldırım, potvrdio je da je pjevač preminuo od srčanog udara, naglašavajući koliko je to veliki gubitak za sve koji su ga voljeli. Prijateljica Demet Sagiroglu bila je u tom hotelu i opisala se što se dogodilo.

"Bio mi je vrlo blizak prijatelj, bio mi je kao rođeni brat, vrlo poseban. Ponovno je bio na dijeti. Kod nas su uvijek prisutne te ''smrtonosne dijete''. Vjerojatno mu srce nije izdržalo. Otišao je s osmijehom. Njegov menadžer je tako rekao. Bio je vrlo veseo. Njegova obitelj je u Izmiru, a u Istanbulu nije imao nikoga. Prije nekoliko godina izgubio je majku, što mu je također bilo teško. S menadžerom je došao na posao nasmijan i veseo. Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo. Nakon 20 minuta na bini, otišao je iza kulisa i skinuo košulju. Zatim je rekao da mu ruka trne. Poslije su ga pregledali, a onda je rekao: ''Dajte mi košulju, dobro sam.'' Ponovo se vratio na scenu, ali je ubrzo ponovo pao'', prepričala je.

''Na mjestu događaja je bila jedna medicinska sestra koja ga je stavila u bočni položaj. Odmah su pozvali hitnu pomoć. Njegovo srce je stalo prije dolaska hitne pomoći, a zatim su ga oživjeli u kolima hitne pomoći. Na putu mu je srce ponovo stalo. Ipak, nisu mu uspjeli spasiti srce. Njegovim voljenima želim strpljenje. Vjerujem da je otišao na bolje mjesto, jer je otišao s osmijehom. Uvijek je imao osmijeh na licu. Neka mu duša počiva u miru", rekla je.

Brojni turski pjevači i umjetnici na društvenim mrežama se oproštaju od kolege zajedničkim fotografijama.  Dodajmo da je pjevač izdao nekoliko albuma tijekom karijere, a prvi je bio 1995. godine. Što se redateljskom posla tiče, ističu se dva glazbena spota te televizijske serije. 

GALERIJA Maja Šuput danas slavi rođendan, a ovako se mijenjala tijekom prošlih 25 godina

1/25
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
16:58 22.09.2024.

Izuzetno popularan u Hrvatskoj, punio Arene, stadione, njegove pjesme ne silaze s naših top lista itd.....

18
188
15:21 22.09.2024.

Nevjerojatna priča. E to je priča a ne o nogometašima kako trči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije