Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon višegodišnje suradnje

Poznato TV lice napušta Podcast Inkubator: 'Želimo joj puno sreće u novim izazovima'

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/3
28.08.2023.
u 16:30

Mnogo tih sjajnih emisija dogodilo se u trenucima lockdowna, kada se nije znalo kako će sutra izgledati i kada je većina drugih medija reciklirala stari sadržaj. Mi (ona) smo tada išli najjače!

Na Facebook stranici Podcast Inkubator u ponedjeljak je objavljena vijest da voditeljica Ivona Hemen više nije dio njihovog tima. Ivoni su zahvalili na suradnji u podužoj objavi koju prenosimo u cijelosti: 

"Zahvaljujemo od srca Ivoni Hemen na sjajnoj višegodišnjoj suradnji tijekom koje je odradila velik broj odličnih podcasta s fenomenalnim gostima te je neizbrisivo utkala svoj trag u Podcast Inkubator.

Mnogo tih sjajnih emisija dogodilo se u trenucima lockdowna, kada se nije znalo kako će sutra izgledati i kada je većina drugih medija reciklirala stari sadržaj. Mi (ona) smo tada išli najjače!

Ivona nije bila samo jedan od autora na našem kanalu i zato će uvijek ostati neizbrisivi dio PI-a, ali i velik prijatelj na kojeg se uvijek može računati. Želimo joj puno sreće i uspjeha u idućim profesionalnim izazovima, a Podcast Inkubator će uskoro otkriti tko će je zamijeniti u našem podcasterskom stolcu počevši već od starta naše jesenske sezone", stoji u objavi. 

Inače, Ivona je široj javnosti poznata kao sportska novinarka i voditeljica na RTL televiziji, a kako se zaljubila u sport otkrila je svojedobno u intervjuu za Ekran. 

VEZANI ČLANCI: 

– Sport volim oduvijek. Zbog svih napetosti, nepredvidivosti, emocija. Zbog Dražena, Kukoča, Jordana. Zbog uzbuđenja koje donose sve velike utakmice, zbog neopisivog veselja koje donose zakucavanja LeBrona ili Dončića, zbog nestvarnih golova poput onog Šukerova Njemačkoj ‘96., zbog rituala odlaska na utakmice na Maksimir i pola milijuna ljudi na dočeku nogometne reprezentacije jer sport je jedna od rijetkih stvari koja spaja ljude – rekla je Ivona koja je medijske stupce ranije punila i zbog ljubavi s Ivanom Vrdoljakom, također bivšim voditeljem RTL-ove informativne emisije RTL Danas s kojim je prekinula uoči četvrte godišnjice veze.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
19:23 29.08.2023.

Ima dobre noge, čudim se da nije napravila i bolju karijeru.

LO
Lolita3
18:17 28.08.2023.

Koji su ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije