Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA NEMCOVA

Seksi Čehinja napravila modni gaf i razveselila muškarce

Petra Nemcova
Foto: Reuters
1/9
19.05.2017.
u 14:23

U trenutku kad je Petra zakoračila na tepih, haljina s velikim izrezom se previše otvorila i otkrila njene gaćice.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Čehinja Petra Nemcova (37) na crvenom je tepihu festivala u Cannesu doživjela malu nezgodu.

Ona je na premijeri filma  'Nelyubov' zablistala u haljini brenda The 2nd Skin Co. U trenutku kad je Petra zakoračila na tepih, haljina s velikim izrezom se previše otvorila i otkrila njene gaćice.

No, Petra je pokazala da je velika profesionalka, pa je taj gaf dočekala smiješkom.

 

Komentara 5

ZV
zvonimir13
18:10 19.05.2017.

ne vide se strateška mjesta,opet od buhe slona pravite !

TR
trunjo
20:00 19.05.2017.

Pa dobro pobogu..da li na internet portalima rade odrasle osobe ili dječaci od 14..15 godina...Jaooo vijest...Vidili smo joj gačice....hahhahahahahah...nevjerovatno...PS...ima na Web stranicama od renomiranih proizvođaća donjeg rublja takvih i lijepših žena na vagone vjerovali ili ne u donjem rublju...hahhahahha

Avatar Volim grad koji teče
Volim grad koji teče
19:38 19.05.2017.

Predobra je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije