otkrila i čime će se baviti

Poznatu novinarku više nećemo gledati na HTV-u, već se oprostila s kolegama: 'Svaki rastanak je težak'

Zagreb: Udruženje proizvođača piva, slada i hmelja predstavili kampanju Uključi savjest
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.11.2022.
u 20:08

Lana Pavić napušta uredničku palicu emisije 'Fino i vino' i kreće s novim projektima kojima se neizmjerno veseli.

Urednica i voditeljica HRT-ove emisije 'Fino i vino' Lana Pavić najavila je zaokret u svojoj profesionalnoj karijeri. Lanu smo od sredine travnja gledali u emisiji koja otkriva najljepše kutke hrvatske, ali i europske gastronomije, a prije toga bila je neizostavno lice i lifestyle emisije 'Klub 7'. Gdje će nastaviti svoju karijeru Pavić je otkrila na svom Facebooku, a mnogi su joj u komentarima poželjeli puno sreće u daljnjoj karijeri. 

- Ovih dana završava jedna etapa moje TV karijere. Naime, uredničku palicu emisije Fino i vino prepuštam Mateji Domitrović Sabo, sigurna da redakciju ostavljam u pravim rukama. Falit će mi susreti sa sjajnim i nesvakidašnjim sugovornicima iz Hrvatske i svijeta, kao i vrijeme provedeno s odličnim kolegama, na čelu s producentom Deanom Radinovićem. Vjerujem da smo u posljednje četiri godine postavili nove standarde i pružili priliku brojim predanim i vrijednim ljudima da kroz naše sadržaje predstave svoj rad - poručila je Pavić. 

- Zahvalna sam na trenucima koje smo kao redakcija provodili zajedno, stvarajući, učeći i putujući svijetom. Svaki rastanak je težak, no neću se prepustiti sjeti s obzirom na to da me već od sljedećeg tjedna očekuje zahtjevan i uzbudljiv proces montaže dugometražnog dokumentarnog filma čija sam autorica, kao i brojne aktivnosti vezane uz stranku Centar. Puno je lijepih stvari i planova koji čekaju realizaciju… Stay tuned - zaključila je za kraj Lana pred kojom je nova profesionalna etapa kojoj se neizmjerno veseli.

VIDEO Jelena Rozga predstavila novi album 'Minut srca mog'

Ključne riječi

Komentara 15

HU
Humbleandhonest
20:49 21.11.2022.

Poznata novinarka? Znam samo da je poznata po brzopoteznom razvodu. Udala se i vec imala drugog.

Avatar Hazl113
Hazl113
20:14 21.11.2022.

Od nje nije bilo niti će biti nešto.

Avatar alien79
alien79
22:08 21.11.2022.

Puca mi rac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije