Konačno

Pratio ga sin Flynn: Orlando Bloom dobio zvijezdu na Stazi slavnih!

orlando bloom
Foto: Press Association/PIXSELL
1/11
03.04.2014.
u 10:07

Slavni glumac konačno je dobio i ovo priznanje za svoj talent te uloge u najvećim filmskim hitovima kao što su 'Pirati s Kariba' i 'Gospodar prstenova'...

Orlando Bloom dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih. Slavni glumac konačno je dobio i ovo priznanje za svoj talent te uloge u najvećim filmskim hitovima kao što su 'Pirati s Kariba' i 'Gospodar prstenova'. Orlando je svoju, 2521. zvijezdu, otkrio u pratnji trogodišnjeg sina Flynna. Preslatki Flynn bio je u centru pažnje, a nasmijao je i raznježio svog poznatog oca. Osim dječaka, Orlanda su podržali roditelji Sonia i Colin. - Živim normalnim životom i to mi se sviđa.

Sve se malo promijenilo nakon rođenja mog sina jer sada želim biti u njegovom životu što je više moguće. Za nekog tko je odrastao u Londonu, Hollywood je mitsko mjesto, otkrio je Bloom. Na otkrivanju njegove zvijezde govorili su Forest Whitaker te redatelj David Leveaux, piše Daily Mail. Među najvažnijim ljudima koji su ga podržali, nije bilo njegove bivše supruge Mirande Kerr. S njom bi se ubrzo mogao raspravljati oko nove stvari u životu malog Flynna, budući da Orlando želi da se njegov sin školuje u Engleskoj.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Nakon razvoda, poznata manekenka priznala da voli muškarce i žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije