astro analiza

Pred Nevenom Rendeli je novi poslovni uzlet, a smiješi joj se i četvrta prinova

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
18.04.2020.
u 18:30

Poslovno je vrlo spretna, zna kako materijalizirati svoje ideje, svoje vještine. Sada je svjesna što je čini sretnom, a preporuka je da treba uvijek birati intuiciju za vodiča.

Vedrina izražena osmijehom i rečenice koje pritom izgovara uvijek skrenu pozornost na pojavu Nevene Rendeli na televiziji ili na nekom javnom događaju. Sve “nevažne” sitnice na njoj dobivaju važnost jer su usklađene s njezinim unutarnjim svijetom. Ona zrači ženstvenošću i izgledom i inteligencijom.

1/5

Nenametljivo je nametljiva. Nezapaženo je zapažena. Dok je opisujem, dobivam inspiraciju igrati se riječima tako da im zamijenim poredak, da im isprepletem misaone niti i tako na Nevenin način probudim vašu znatiželju. Ta inspiracija izravno dolazi iz doživljaja koji ova lijepa, zanimljiva žena budi u nama.

Ona je talentirana da opiše i ispriča moderne bajke na simpatično humorističan način. Iz nje zrači njezina buntovnost, njezina ženstvenost, njezina racionalnost, njezina prikrivena romantičnost. Da, jako je romantična, idealizira partnera u kojem vidi srodnu dušu, čak i nakon razočaranja u sebi će patiti, ali drugima će ga opisati kao divnu osobu. Tako su zaljubljenost, radost i suze bili zajedno dio scenarija koji se zove “ljubav Nevene R.”

Ali takva osoba pronađe ono što traži – srodnu dušu, partnera s kojim zajedno raste i putuje tamo gore, prema višoj razini svijesti i prema željenom stilu života. Nevena Rendeli pronašla je što je tražila od ljubavi. Poslovno je vrlo spretna, zna kako materijalizirati svoje ideje, svoje vještine. Sada je svjesna što je čini sretnom, a preporuka je da treba uvijek birati intuiciju za vodiča.

Trenutačno izlazi iz faze u kojoj je bila gotovo posve posvećena stvaranju obitelji i vraća se poslu, ali to je još uvijek ne zaokuplja u potpunosti i često osjeća nedostatak fizičke energije i fokusiranosti pa je sklona umoru i ozljedama. Ova je godina samo jedna najava za 2021. u kojoj će moći zablistati na javnoj sceni. Kako joj majčinstvo dobro pristaje, tako bi se lako mogla odlučiti svojoj obitelji pokloniti još jedno dijete.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Komentara 1

GO
goldi
19:28 18.04.2020.

Pročitala sam samo naslov a dalje mi se bljuje na dotičnu, dno dna od vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije