Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrala svoju hit destinaciju

Predivna Anamarija Asanović ne skida osmijeh s lica

zen split
Foto: PR FOTO
1/15
12.07.2016.
u 10:14

Novopečena majka izgleda bolje nego ikad, a za to je osim kćeri Zorke zaslužan i odmor s prijateljicama u kojem dizajnerica često uživa u klubovima u svom rodnom gradu

Novi splitski beach club ZEN već u prvim danima nakon otvaranja privukao je pažnju brojnih gostiju i Splićana. Atraktivne performerice svojim su nastupom osvježile splitsku plažu Žnjan i najavile uzbudljivo ljeto u jednom najljepših novih mjesta na Jadranu.

Da uživanje na plaži i prekrasan zalazak sunca daju jednu posebnu energiju, uvjerile su se modne dizajnerice Anamarija Asanović i Natalija Žarković.

Foto: PR FOTO

Svakodnevni Sunset Session program, koji se održava od 16 do 21 sat, ne smijete propustiti, a posebnu čar ZEN-u daje VIP prostor na kojem se možete opustiti uz zvukove ambijentalne i house glazbe.

Smješten tik uz more, dnevna uživanja na plaži od sada su u novoj dimenziji. Gastro ponuda koju Zen nudi spoj je Mediterana i nove svjetske kuhinje. Uređen je tako da nudi apsolutno sve što nam je potrebno za višeosjetilno uživanje. Pogled iz novog, omiljenog kluba pruža se prema otocima Braču i Šolti.

Foto: PR FOTO

Ljetni dani u ZEN-u ispunjeni su dnevnim programom, dok se zalaskom sunca klub pretvara u oazu plesa uz house zvukove te live act nastupe glazbenika, plesnih performera i akrobata u zraku. Hrvatska konačno ima toliko željenu urbanu oazu na plaži koja svojim uređenjem i sadržajem ostavlja bez daha.

>>Anamarija Asanović krstila kćer Zorku!

Komentara 1

RE
rem
12:11 15.07.2016.

A što je tu predivno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije