Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prošla u finale

Predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji, a danas pjeva na kruzerima: Zbog ovoga su je osuđivali

Zagreb: Daria Kinzer snimila spot za pobjedni?ku pjesmu Dore
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/15
08.05.2024.
u 07:00

Prije nekoliko godina je zapjevala i u rodnom Beču gdje je imala koncert na otvorenom čime se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram. Osim toga, prošle je godine s majkom posjetila Zadar te su zajedno nazdravile baru u kojem su uživale i ispijale pića.

Pjevačica Daria Kinzer ostala je zapamćena kao predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2011. godine. Potpuno anonimna, u netipičnom izdanju Dore za dlaku je pobijedila pjevača Jacquesa Houdeka i to s pjesmom 'Lahor'. Tada je Daria imala samo 22 godine pa je sve začudilo kako joj je pošlo za rukom pobijediti Houdeka za predstavljanje Hrvatske na Eurosongu u Düsseldorfu. Još u studiju Dore prigovorili su joj što ne zna dobro pričati hrvatski jezik, ali se Daria nije željela spustiti na njihov nivo već je rekla: - Ne ljutim se, ali ako oni znaju francuski, engleski i njemački smatram to opravdanim - priznala je u svom stilu. 

 

Nakon Dore odlučeno je kako će pjevati na engleskom jeziku pa je autor Boris Đurđević sa svojom ekipom pjesmu preveo u 'Break a leg' te naišao na ismijavanje. Nakon toga ju je preimenovao u 'Celebrate'. Kinzer se na pozornici u Düsseldorfu pridružio ruski iluzionist Sergej Vorontsov. Nažalost, Daria je tada, kako su neki govorili, potvrdila sumnje skeptične domaće javnosti da nije bila spremna ni dovoljno iskusna za golemu eurovizijsku pozornicu. Na kraju je bila 15. u polufinalu.

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, njezina majka je Hrvatica, otac Nijemac, a svoje mjesto pod suncem je pronašla upravo u Beču gdje je svojevremeno živjela i povremeno radila. Iako je odmah nestala s hrvatske scene, kao da je nikada nije ni bilo poslije Eurosonga, ona se i dalje bavi glazbom te pjeva na njemačkom jeziku. - Trenutno sam na poslovnom putovanju između Dubaija i Mauritiusa. Vraćam se tek krajem ožujka - Kratko je rekla Kinzer za Story.hr u siječnju 2022. godine. Ranije je otkrila kako je u vrijeme pandemije kada su joj svi koncerti bili otkazani prihvatila posao na kruzeru, na kojem pjeva više od sedam godina. 

Zagreb: Daria Kinzer snimila spot za pobjedni?ku pjesmu Dore
1/15

- Ovo je vrijeme itekako teško za nas glazbenike. Kad nema nikakvih događanja, za nas nema ni posla. Čak i kad su mjere popustile, mnogi orga­nizatori ustručavaju se organi­zirati veće događaje zbog straha od korone. Zato sam prihvatila posao na kruzeru - kazala je glazbenica za Fenix magazin. 

Prije nekoliko godina je zapjevala i u rodnom Beču gdje je imala koncert na otvorenom čime se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram. Osim toga, prošle je godine s majkom posjetila Zadar te su zajedno nazdravile baru u kojem su uživale i ispijale pića. 
Prije nekoliko mjeseci otkrila je kako se nalazi na Novom Zelandu te se fotografirala s pogledom na more. Očito je kako Daria uživa u životu, plovi kruzerom i pjeva putnicima i na koncertima. 

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije