3D DOŽIVLJAJ

Premijera "Thora" privukla poznate i druge ljubitelje 3D tehnologije

premijera
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/4
28.04.2011.
u 17:34

Jedna od prvih projekcija u IMAX kinu u Arena centru, film "Thor" u 3D tehnici privukao je brojne znatiželjnike.

Promocija jednog od prvih filmova u IMAX kinu, "Thor" 3D, primamila je brojne znatiželjnike da običnu srijedu navečer začine dozom adrenalina. Uz kokice i piće, od sada obvezne postaju i 3D naočale koje stvaraju potpuni doživljaj. Projekciji nije mogao odoljeti ni glumac Edvin Liverić kao ni pjevač Saša Lozar, koji su spremno pozirali uz superheroja Thora.

Poznata lica film su pratila iz najboljih mjesta, a među njima su bili Massimo Savić, Damir Hoyka te Ella Dvornik u društvu dečka.

– Očekujem izvrstan film s nepredvidivim završetkom – izjavila je Ella prije same projekcije. Također, napomenula je da se trenutačno posvetila audicijama za svoj bend. Uzbuđeno je poručila da će članove birati već ovog vikenda u zagrebačkom kafiću "Soba".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije