Tužna vijest

Preminula je baka Igora Kojića: "Počivaj u miru draga moja"

Foto: Instagram
1/6
09.11.2021.
u 19:46

Olja Kojić je tužnu vijest podijelila na društvenim mrežama

Majka Severininog bivšeg supruga Igora Kojića (34), Olja Kojić na društvenim je mrežama podijelila tužne vijesti o smrti svoje majke. 

Na svojem je Instagram profilu objavila kolaž fotografija na kojima su uz njezinu majku nasmiješeno pozirali članovi obitelji.

-Počivaj u miru Božjem draga moja mama- napisala je Olja uz fotografiju ispod koje su se počeli javljati njezini prijatelji s porukama sućuti, a Igor i njegov otac Dragan Kojić se za sad još nisu oglasili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olja (@oljakojic)

Inače, Olja je već 37 godina u braku s pjevačem Draganom Kojićem Kebom s kojim osim Igora ima i stariju kći Natashu.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije