tužna vijest

Preminuo pjevač (46), grupa s kojom je nastupao najavila povratničku turneju prije samo 2 mjeseca

Foto: PA/Pixsell
1/6
07.04.2023.
u 17:18

U izjavi njegove obitelji stoji, s druge strane, kako je Paul nađen mrtav u svom domu u Dorsetu 06. travnja. Nije poznat uzrok smrti.

Pjevač benda S Club 7, Paul Cattermole preminuo je u 47. godini. Tužnu vijest podijelile su kolege iz grupe. 

- Slomila nas je vijest o smrti našeg brata Paula. Nema riječi kojima bismo opisali tugu i gubitak koji osjećamo. tako smo sretni što smo ga poznavali i na svim sjećanjima koja smo zajedno gradili. 
Za kraj objave na društvenim mrežama napisali su kako će im jako nedostajati te da mole za privatnost u ovim teškim trenucima. 

U izjavi njegove obitelji stoji, s druge strane, kako je Paul nađen mrtav u svom domu u Dorsetu 06. travnja. 
Nije poznat uzrok smrti. 

Tragična vijest rastužila je fanove, jer je bend prije samo nekoliko mjeseci najavio veliku povratničku turneju, 25 godina nakon što je bend oformljen. 

Inače, svi članovi te grupe odlučili su se ponovno okupiti, na poziv Simona Fullera, bivšeg menadžera benda Spice Girls, koji je ovaj bend oformio kako bi s njima ponovno pokušao vratiti moć koju je izgubio nakon što su mu one dale otkaz. 
Kako bi se opet pojavila zajedno na pozornici, Fuller ih je sve osobno nazvao, a osim Paula, članovi benda su Rachel Stevens, 44, Tina Barrett, 46, Jon Lee, 40, Jo O'Meara, 43, Bradley McIntosh, 41, i Hannah Spearritt, 40. 

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem: Da konačno zatvorimo tu priču

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:24 07.04.2023.

Spasio se.

DU
Deleted user
19:10 07.04.2023.

Od cjepiva sigurno nije, to je jedino sto znanost moze sa 500% sigurnosti tvrditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije