USKORO

Preostalo još deset dana do koncerta Natalie Cole u Zagrebu!

Natalie Cole
25.10.2013.
u 14:23

Od koncerta Natalie Cole 3. 11. U KD „Vatroslava Lisinskog“ dijeli nas još svega desetak dana, a iz Star produkcije koja divu dovodi u Zagreb stižu zanimljive informacije o tome koliko je Natalie oduševljena našom publikom.

„Natalie je nakon dva odlična koncerta koje smo organizirali u Opatiji i Zadru prije nekoliko godina sama poželja nastupiti u Zagrebu. Bila je to njezina izričita želja, jer je naša publika ostavila dubok dojam na nju. Njezin me management nazvao prije nekoliko mjeseci i prenio njezinu želju da pjeva u Zagrebu!“ priča Alen Ključe, organizator koncerta Natalie Cole iz Star produkcije.

„Moram vam reći da smo uistinu ponosni da po treći puta dovodimo jednu od najvećih pjevačica našeg vremena u Hrvatsku, a planiramo i nastavak turneje po Jadranu tijekom sljedećeg ljeta,“ zadovoljan je manager Ključe, koji je prethodnih godina uz koncerte natalie Cole organizirao i vrlo uspješne koncerte Anne Oxe, Glorie Gaynor i Dionne Warwick s Ivom Gamulinom Giannijem.

Zanimljivo je istaknuti da je i sama Natalie Cole zajedno s Dionne Warwick već više puta dijelila pozornicu, a prije deset godina, pjevale su zajedno Natalie Cole, Whitney Houston i Dionne Warwick na jednoj od najuspješnijih ženskih glazbenih turneja – The Soul Divas Tour. Kao velika prijateljica i glazbena mentorica preminule Whitney Houston, natalie Cole je bila i jedna od prvih kolegica s glazbene svene koja je nakon smrti Whitney Houston progovorila o smrti prerano preminule zvijezde.

Uvijek raspoložena za nove glazbene suradnje, Natalie Cole će i na predstojećem koncertu podijeliti pozornicu s kolegom pjevačem, bit će to sjajan britanski vokalist Simon Marlow koji će se predstaviti s repertoarom u kojem i sam najviše uživa.

„Pjevat ću evergreene Franka Sinatre i vjerujem da će me publika odlično primiti s ovim repertoarom,“ najavio je Marlow ususret koncertu. Simon Marlow je hrvatskoj publici već dobro poznat, jer je programom sa svojim \"Swing Time\" oduševio na ovogodišnjem Avantgarde Jazz festivalu u Rovinju gdje je pjevao u pratnji Jazz orkestar HRT-a pod vodstvom Saše Nestorovića.

Ulaznice za predstojeći veliki koncert Natalie Cole s gostom Simonom Marlowom mogu se kupiti na blagajni dvorane i u sustavu www.ulaznice.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije