sprema novi hit

Prepoznajete li domaćeg pjevača? Objavio fotku iz djetinjstva, a ima i posebnu molbu za sve

Foto: Instagram
1/6
07.03.2020.
u 13:15

Na njegovu molbu vrlo brzo su reagirale mnoge poznate osobe poput glumice Ecije Ojdanić koja mu je napisala: "Idemo slaviti život zajedno", Bojane Gregorić Vejzović, splitske pjevačice Domenice, stilistice Silvije Dvornik, glumice Nataše Janjić, Elizabete Brodić te bivše pjevačice Viktorije Rađa.

Hrvatski glazbenik Luka Nižetić sprema se za premijeru svog novog hita "Život je let" koja je zakazana za samo tri dana, a zbog toga je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio fotografiju iz djetinjstva. 

Luka je objavio fotografiju s plaže i pratitelje zamolio za posebnu molbu

- Više od ičega bih htio da se moja nova pjesma sluša kao slavlje života i zato bih danas gledao neke vaše drage momente, važne trenutke. Šibnite ih na story, vjenčanja, rođendane, diplome, partyje ili nešto što samo vama znači, tagirajte me u storyuda mogu shareat i stavite #životjelet! Jedva čekam da čujete stvar jer ovaj život je let, bez povratka - napisao je Luka uz fotografiju.

Na njegovu molbu vrlo brzo su reagirale mnoge poznate osobe poput glumice Ecije Ojdanić koja mu je napisala: "Idemo slaviti život zajedno", Bojane Gregorić Vejzović, splitske pjevačice Domenice, stilistice Silvije Dvornik, glumice Nataše Janjić, Elizabete Brodić te bivše pjevačice Viktorije Rađa, a mnogi su uz komentare podrške uslišili njegovu molbu te pokazali kako su oni izgledali u djetinjstvu.

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije