Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor u Jordanu

Prepoznajete li našu zgodnu glumicu na ovoj fotografiji?

Foto: Instagram
1/7
28.05.2019.
u 08:23

Nela Kocsis na odmoru je u Jordanu i na društvenim mrežama podijelila je s obožavateljima nekoliko fotografija na kojoj se ističe njena zanosna linija.

Nela Kocsis otputovala je na odmor u Jordan odakle je putem društvenih mreža poslala nekoliko lijepih razglednica svojim pratiteljima i pohvalila se koliko uživa.

Objavila je fotografije na kojima je u kupaćem kostimu i opet je potvrdila da je jedna od naših najzgodnijih glumica. Lijepa Slavonka
u intervju koji je dala za Večernji objasnila je kako nema problem s objavljivanjem fotografija u badiću, a otkrila nam je tada i koja je tajna njene vitkosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

 

– Objavljujem ih ljeti kada je biti u kupaćem kostimu najnormalnija stvar. Ne idem u teretanu. Puno se krećem i hodam.  Nisam ovisna o slasticama i slatkom. Jedem što mi paše. Ugljikohidrate konzumiram vrlo rijetko. Jedem povrće, od voća banane i luda sam za juhama. Juhu kuham i jedem svaki dan. – rekla je Nela i dodala:

– Bavljenje gimnastikom u mladosti ostavilo je priličnog traga. Moje tijelo ostalo je tijelo sportašice.  No mislim da je genetika tu najzaslužnija.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
10:15 28.05.2019.

danas se svi fotkaju na instagramu.znamo sve o svakome.

BA
bazinga
11:43 28.05.2019.

jedva sam ju preozno obučenu

MA
marijanka
12:44 28.05.2019.

au koja prljava plaza.Zar kod nas nisu ljepse i cisce ? A da mi nismo Jordan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije