Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO SU I RADILI

Prije braka Mate Rimac i Katarina Lovrić bili su prijatelji 17 godina, a na svadbi su služili vegetarijanska jela

Zagreb: Utrke ubrzanja sudionika Supercar Owners Circlea
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/31
25.06.2024.
u 17:34

Tema njiovog vjenčanja koje se održalo u srpnju 2021. godine u Livnu, bila je priroda i oko velike staklene dvorane u kojem se održalo slavlje bilo je postavljeno 150 bala sijena

Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom ispričala, Matin bratić Ante. U svibnju 2021. godine nakon sedam godina veze i više od 17 godina poznanstva svoju su vezu okrunili brakom kod matičara. Tada su u Splitu u Vili Dalmaciji priredili intimno slavlje za tridesetak uzvanika, koje su počastili vegetarijanskim jelima.

- Neki će reći: “Zamisli, svadba bez janjetine i pršuta!”. No, mi smo imali izvrstan vegetarijanski jelovnik za koji se pobrinuo Ivica Bućan. Guštali smo uz domaću i stranu glazbu, a prvog plesa i bacanja buketa od crvenih ruža, za koji sam se odlučila još u osnovnoj školi popunjavajući leksikon, nije bilo. Bila je to mala fešta s nama dragim ljudima, u krugu najuže familije i uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Najteže nam je bilo to što smo sa zabavom morali završiti već u 22 sata – rekla je tada za Gloriju Katarina.

VEZANI ČLANCI

Dva mjeseca kasnije par je imao i crkveno vjenčanje u Livnu i tada su  svadbeno slavlje održali na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić, u okolici Livna. Tema vjenčanja je bila priroda i oko velike staklene dvorane u kojem se održalo slavlje bilo je postavljeno 150 bala sijena. Na dan vjenčanja od ranog su jutra stizali kamioni s opremom za uređenje dvorane i cateringom.  

GALERIJA Pogledajte kako je Mate Romac izgledao 2011. godine. Bio je bez svog zaštitnog znaka

Zagreb: Utrke ubrzanja sudionika Supercar Owners Circlea
1/31

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac. Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri, a prema želji mladenke na vjenčanju im je pjevao Bajaga i Zabranjeno pušenje

Poslije vjenčanja u Livnu pisalo se i kako je svoje goste počastio i mesom, točnije da je okrenuo vola od 800 kg. Poslije napisa kako se nakon svadbe gostilo volom Mate se oglasio u Facebook grupi "Veganska zajednica", a poruku koju je Mate ostavio tamo na svom Facebooku prenijeli su Prijatelji životinja. - Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade -  napisao je Rimac.

VIDEO Zgodna Magdalena zablistala i najavila iznenađenje: 'Sigurna sam u pobjedu!'

 

Komentara 15

MI
miliša
11:36 26.06.2024.

E Mate, Mate - brak je svetinja! Slava i novac Vam udarili u glavu. Postali ste jedan od onih koji ne shvaćaju kako materijalna dobra, novac, nekretnine, automobili isl. nisu i ne smiju postati naš "bog". "Ispraznost nad ispraznošću dve je ispraznost." Prolazni smo Mate...

LF
Luci_fer
19:19 25.06.2024.

Tema *njiovog* vjenčanja <3

Avatar Urban Fox
Urban Fox
19:17 25.06.2024.

I kaj ve???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije