Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve je saznala iz medija

Prije sedam mjeseci saznala je da ju je opet prevario, a sada reality zvijezda i košarkaš očekuju drugo dijete

14.07.2022.
u 13:54

Vijest da će Khloe Kardashian i Tristan Thompson dobiti drugo dijete potvrdio je menadžment reality zvijezde i rekli su kako će im drugo dijete roditi surogat majka.

Khloe Kardashian dobit će drugo dijete sa Tristanom Thompsonom, košarkašem koji je Khloe prevario prošle godine i to samo mjesec dana prije nego je njihova beba začeta. Iz te romanse Tristan je također dobio dijete, a za ovu prevaru je Khloe saznala iz medija i bila je shrvana. Vijest da će Khloe i Tristan dobiti drugo dijete potvrdio je menadžment reality zvijezde i rekli su kako će im drugo dijete roditi surogat majka.

- Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u studenom. Khloé je nevjerojatno zahvalna izvanrednoj surogat majci za tako prekrasan blagoslov. Željeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi se Khloé mogla usredotočiti na svoju obitelj - piše u izjavi koju je medijima poslao glasnogovornik Khloe Kardashian. Unatoč nedavnim šuškanjima da su se Khloe i Tristan pomirili, izvor blizak obitelji navodi da par nije ponovno zajedno i nisu razgovarali jedno s drugim od prosinca osim o pitanjima zajedničkog roditeljstva. Daily Mail je prije sedam mjeseci otkrio kako je Thompson imao aferu s fitness trenericom Maralee Nichols te da očekuju prinovu te su doznali da se preljub dogodio u ožujku 2021. godine tijekom proslave Tristanovog rođendana. Nichols je 1. prosinca rodila njihovog sina po imenu Theo Thompson, iako je Tristan javno negirao da je dijete njegovo. 

Tek je u siječnju 2022. zvijezda Chicago Bullsa priznao da je Theov otac. Također je iskoristio priliku da se javno ispriča Khloe za svu bol koju joj je nanio. - Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tijekom godina - napisao je Tristan u izjavi. To je bio drugi put da je košarkaš prevario Khloe i prvi put joj je to napravio svega nekoliko dana prije nego je rodila njihovu kći True i tada je Khloe za cijelu priču saznala iz medija. 

VIDEO Putinova navodna ljubavnica je trudna, a njegova reakcija kada je doznao spol mnoge je iznenadila

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije