Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši muž anđe marić

Primož Dolničar: Prava je istina o našem razvodu u sudskim spisima

anđa
Jurica Galoić/Pixsell
30.12.2010.
u 19:02

Odvratnu istinu o raspadu sedmogodišnjeg braka sa slovenskim fotografom i plesačem Anđa Marić povjerila je Danieli Trbović u njezinoj emisiji

U ljubavi i ratu sve je dopušteno, kaže stara mudrost koju je Primož Dolničar, bivši suprug Anđe Marić, malo krivo shvatio. Kako bi uvjerio suprugu da je vara i tako pobudio njezinu ljubomoru, Primož joj je pustio videosnimku seksa sa svojom ljubavnicom u njihovoj bračnoj postelji. Tu odvratnu istinu o raspadu sedmogodišnjeg braka sa slovenskim fotografom i plesačem Anđa je povjerila Danieli Trbović u njezinoj emisiji. Podudara li se preljubnikova priča s Anđinom, provjerili smo kod samog Primoža:

– Obavijestili su me da je Anđa bila na televiziji i što je rekla, ali ne bih komentirao njezine izjave, prije svega zbog našeg sina Gašpera – nimalo uznemireno kazao je 38-godišnji Dolničar koji sad živi s Ninom Mlačnik, bivšom Anđinom prijateljicom koja mu je nedavno rodila sina.

Pjevačica tvrdi da Nina nije bila njegova jedina ljubavnica jer je zavirio u postelje još nekih njezinih prijateljica.

– Došla sam u stranu zemlju i bila sretna što sam upoznala neki novi krug prijateljica i bila sam im tako fora, mislim bolesno, da su htjele biti u mojim plahtama i gaćama, dolazile su na more i ručkove kod moje mame! – ispričala je Anđa Danieli. Njezin bivši nije se htio osvrtati na prošlost i potvrditi je li zbilja bilo tako.

– Sad imam dva sina i to mi je najbitnije u životu, a istinu o našem braku možete pronaći na sudu među dokumentima o razvodu – poručio je Primož koji u njihovih sedam godina braka i tri godine veze nikad nije govorio o njihovoj ljubavnoj priči.

Komentara 19

KR
kraljribara
20:56 30.12.2010.

Jeste našli zastupati spodobu - Anđa Marić - Jebote pa to je čisti polusvijet.

JU
jupija
08:47 31.12.2010.

@tomokaro Bit svega nije iskrenost, nego kako zaštititi dijete. U tome je Primož ipak puno uspješniji.

SL
slovenija
09:48 31.12.2010.

Tako mlada a već Slovenka :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije