Kraljevski odnosi

Princ Harry nakon posjeta kralju Charlesu uživa na skijanju sa suprugom i prijateljima u Kanadi

Foto: Profimedia
1/19
16.02.2024.
u 16:15

Princ Harry nakon što je na samo 45 minuta posjetio oca koji se bori s karcinomom, odmah se vratio kod supruge u Kanadu gdje uživaju u skijanju i klizanju po ledu.

Britanski princ Harry sa suprugom Meghan Markle viđen je nakon što se vratio iz Velike Britanije u Kanadu. „Odbjegli“ kraljevski par došao je podržati događaj povodom Invictus igara u Kanadi čiji je Harry osnivač. Oni su dvojac koji je definitivno svojim postupcima razljutio javnosti, ali i vjerojatno i kraljevsku obitelj.

No ipak, bili su vrlo dobro raspoloženi i nasmijani od uha do uha. Dvojac je razgovarao s okupljenima, a Harry se čak i okušao u skijanju sljedeći, takozvani sit-ski, što je Meghan itekako nasmijalo te ga je snimala svojim mobitelom. Cijeli dan u stopu su ih pratile kamere, a dok je Meghan bila odjevena u nešto udobniju odjeću i zimske čizme, Harry je odabrao traperice i tanju jaknu. 

Podsjetimo, ovom bračnom paru to je bio prvi izlazak samo nekoliko sati nakon što su svoju službenu internetsku stranicu rebrendirali te iskoristili svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa. To je potaknulo nagađanja da pokušavaju oživjeti svoje medijske karijere, a na njoj se mogu pročitati Harryjeva i Meghanina biografija kao i najnovije vijesti o njima. Harry je opisan kao humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i borac za zaštitu okoliša, dok je Meghan nahvaljena kao feministica i pobornica ljudskih prava i ravnopravnosti spolova. Web-stranicom upravlja Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa i na njoj se mogu pronaći sve potrebni podaci o njihovim aktivnostima.

1/8

VEZANI ČLANCI: 

 Nakon toga, medijima je odjeknula vijest kako su promijenili prezime svoje djece, a time su prekršili obećanje koje su dali pokojnoj kraljici Elizabeti II., a kako britanski mediji pišu ovaj bračni par sve to radi tijekom najtežih dana kraljevske obitelji. Princeza Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena, a kralj Charles redovito odlazi na liječenje nakon iznenadne dijagnoze karcinoma koju je dobio tijekom liječenja povećane prostate. 

 Ipak, Harry je prema ocu pokazao suosjećanje te ga posjetio na samo 45 minuta, a nakon jedne noći koju je proveo u britanskom hotelu, vratio se u Sjedinjene Američke Države. 

VIDEO: Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije