Otkazala je putovanje

Princeza Charlene novim je potezom dala do znanja kakav odnos ima sa suprugom

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/8
18.11.2021.
u 22:00

Umjesto Charlene u Dubai je otputovala Albertova sestra, princeza Stephanie, a zbog ovog poteza već su krenula nagađanja da je njihov odnos daleko od dobrog no izvori bliski palači pak su potvrdili da je razlog otkazivanja puta ipak drugačiji.

Princeza Charlene vratila se u Monako nakon što je više od 10 mjeseci provela u Južnoj Africi. Prošlog je tjedna sletjela na aerodrom na jugu Francuske gdje su ju je dočekao suprug, princ Albert  i njihovo dvoje djece, blizanci princ Jacques i princeza Gabriella koji su joj darovali veliki buket cvijeća, a nakon dočeka u Nici helikopterom su se uputili prema Monaku.

Iako je bilo najavljeno da će odmah po povratku biti pratnja suprugu na službenom putu u Dubai to se ipak nije dogodilo. Umjesto Charlene u Dubai je otputovala Albertova sestra, princeza Stephanie, a zbog ovog poteza već su krenula nagađanja da je njihov odnos daleko od dobrog no izvori bliski palači pak su potvrdili da je razlog otkazivanja puta ipak drugačiji. Naime princeza se ne želi ponovno odvojiti od svoje djece koju je u proteklih 10 mjeseci vidjela samo dva puta u Južnoj Africi.

Iz palače su naglasili kako će oporavak princeze zbog zdravstvenih komplikacija potrajati nešto duže, a poznato je i da će se obitelj pojaviti na balkonu obiteljske palače povodom državnog praznika 19. studenog.

Chantelle Wittstock, šogorica princeze otkrila je da će Charlene u idućem periodu biti pošteđena javnih pojavljivanja, a to je potvrdila i posljednja objava na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji.

Naime, Charlene se neće pojaviti na tradicionalnom postavljanju božićnog drvca i dijeljenju poklona djeci. To je prvi puta u posljednjih nekoliko godina da će princeza izostati s ovog važnog događaja.

Podsjetimo, prošle godine Charlene je sve iznenadila svojoj pojavom kada se pojavila izbrijane glave, a sada svi čekaju njezino novo pojavljivanje i iznenađenje.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom   
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije