Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ga osudili

Prlja se ispričao nakon objave o juniorima Hajduka: 'Ovo pišem iskreno. I ja sam roditelj'

Zagreb: Članovi benda Let 3 u podcastu Večernjeg TV
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/10
25.04.2023.
u 13:15

Izazvala je ova objava buru reakcija na Twitteru, a Prlja se sada na toj društveno mreži odlučio ispričati.

Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 na svom Twitteru je jučer objavio fotografiju fritula i napisao: 'Neka se momci naviknu' i tako je na svoj način komentirao srebrnu medalju koju je momčad Hajduka jučer osvojila u juniorskoj Ligi prvaka. Izazvala je ova objava buru reakcija na Twitteru, a Prlja se sada na toj društveno mreži odlučio ispričati

"Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži" započeo je objavu Prlja i nastavio: 

"Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave."

Dodao je i da njegova objava nema veze s bendom Let 3 koje je, kako kaže, doveo u nelijepu situaciju. 

"Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, isprika ostalim članovima zbog toga. Apeliram na razum svih i još jednom se iskreno ispričavam svima. Hvala", zaključio je objavu glazbenik. 

 

Podsjetimo, Prlju su korinici Twittrea napal nakon komentara o juniorima Hajduka. 
 Jedan twitteraš mu je poručio: 

"Tvoj život je jadan kad se možeš rugati djeci kad im je najteže. To samo sociopat i psihopat može, jer nemam niti malo sažaljenja za djecu koja plaču pred cijelim svijetom. Niti jedne riječi podrške od tebe. Samo mržnja. Jadan li si."
Odgovorio je Prlja na neke od ovakvih komentara i poručio je jednom komentatoru: 

 "Iskreno, meni dop**dilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav" naglasio je Prlja.  Nakon ove objave i komentara koji su se zaredali ispod ove objave Prlja je stavio sljedeću objavu na Twitter: I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima. Navijači Hajduka nisu bili sretni ovim objavama Prlje pa su mu nastavili pisati o tome što misle o ovom njegovom stavu.

-  Jok eto tribali su ti dati titulu velikog gospodina nakon ruganja dici. Vrati ružu u š..ak pošto očito kroz njega progovaraš. Jednak broj titula kao tvoj klub. Prodanoviću, kompleksi su zaj...na stvar. Nemaš ti nikakve veze sa Rijekom, osim što živiš na njihovoj grbači. Ionako ti je još jedino ostalo Zvijezde pjevaju i Eurosong i da par koncerata koje financiraju Općine, uglavnom SDP-ove. - bili su neki od komentara ispod Prljine objave da je dobio titulu Smrad riječki. Bilo je i pojedinaca koji su stali u njegovu obranu i njegove objave tumače na nešto drugačiji način.

- Šok i vjeverica! I onda na zezanciju ajmo mržnjom i uvredama. Kao vrijeđa dicu? Možeš mislit! Momci su odavno nogometno punoljetni, vidi se po vokabularu u tunelu i naravno po fenomenalnom rezultatu. Loptu na zemlju Prlja nikog nije vrijeđao čista navijačka zezancija! Mosa bavlju! - napisao je jedan korisnik.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

 

Komentara 15

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
14:30 25.04.2023.

Zaleteo se. Zavist brža

JU
jurilica
14:08 25.04.2023.

Ruganje je ponajprije odraz ptice rugalice. Bili dečki, čestitam, Vaš je uspjeh mogao samo izazvati zavist jadnika.

DU
Deleted user
15:00 25.04.2023.

He, he...to je jače od njega...genetski... Malo su se "pretvorili" sa ŠČ, kako bi, suprotno od ideologijskih svjetonazora, pokušali zadobiti popularnost i nešto utezgarit, ali jugoslovenština, prava riječka brozovština ne izlazi iz kože!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije