Urednici su odlučili napraviti zaokret pa su u drugoj sezoni kao temu zadali pop-rock

Promjene među pjevačima HTV-ova raspjevanog showa Evergreen

Danijela Trbovic
23.12.2009.
u 21:19

U Novu godinu HTV ulazi s novim emisijama, a već 8. siječnja u 20 sati na Prvom programu počinje druga sezona “Evergreen festa”. Ove godine hitove će pjevati Ivana Kindl, Vesna Pisarović, Zorica Kondža, Giuliano, Goran Karan i Ervin Baučić.

 U Novu godinu HTV ulazi s novim emisijama, a već 8. siječnja u 20 sati na Prvom programu počinje druga sezona “Evergreen festa”. Osim što su se na voditeljskom mjestu dogodile neke promjene pa partnerica Robertu Ferlinu više nije neiskusna Zlata Mück, već Daniela Trbović, novosti nas očekuju i na popisu pjevača.

Naime, ove godine hitove će pjevati Ivana Kindl, Vesna Pisarović, Zorica Kondža, Giuliano, Goran Karan i Ervin Baučić. Poslije prošlogodišnjih kritika zbog odabira hitova  te pobjede Thompsonova “Vjetra s Dinare” urednici su odlučili napraviti zaokret pa su u drugoj sezoni kao temu zadali pop-rock.

Gledatelji će glasovati po istom principu kao i  prošle godine pa će upravo oni odlučiti koji je pop-rock hit svih vremena. Promjenu voditeljske “bolje polovice” Robert Ferlin primio je i s radošću, ali i s tugom.

– Koliko mi je žao što ove godine Zlata neće biti uz mene, toliko mi je drago što ju je zamijenila baš Daniela – otkrio je HTV-ov voditelj. Dodao je da se njih dvoje jako vesele pop-rock hitovima jer su baš po njihovu ukusu.

– Odrastao sam na grupi Film, Idolima, Prljavcima. Nekako me ovaj show vraća u mladost. Kad sam čuo koja je tema,  odmah sam se sjetio Azre, svoje zaluđenosti njima, snimanja njihovih pjesama s radija i psovanja radiovoditelja koji bi nešto rekli usred pjesme, pa stvari nisam mogao puštati na zabavama – vratio se u prošlost voditelj showa Robert Ferlin.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
tomislavcity88
23:12 23.12.2009.

kakve su kritike bile protiv thompsonove pjesme vjetre s dinare?? baš mi je drago da je ta pjesma pobijedila! jedna od najboljih pjesama općenito na hrvatskoj estradi! ova država je stvarno otišla u p.m.! da je recimo pobijedila sevina bezvezna pjesma. kkao li no se zove, a da gas gas, onda se ove komunističke pi...ke ne bi bunile!

OB
-obrisani-
16:40 26.12.2009.

Daniela Trbović = Hloverka.

GA
gazda
04:34 27.12.2009.

u pravu si tomislavcity

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije