Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA RADIŠIĆ

Promjene volim, nužne su u životu za rast i napredak

Ana Radišić
Foto: RTL
1/4
17.04.2018.
u 07:00

Osvježen showbiz format na malim je ekranima svake subote i nedjelje, a snimanje prvih epizoda za lijepu je voditeljicu odlično prošlo

Ana Radišić, koja je do sada bila urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, prešla je na Televiziju RTL na kojoj je postala voditeljica emisije Exkluziv.

Riječ je o emisiji koja je obilježila jedno televizijsko razdoblje i ostala zapamćena po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratila je bitne društvene događaje te uvijek bila u tijeku sa zbivanjima koja su zanimala gledatelje.

Zadovoljna prvim epizodama

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, i to u potpuno novom ruhu. Koncept emisije ostat će isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s hrvatske, ali i svjetske showbiz scene. Exkluziv će se emitirati svake subote i nedjelje u 17.50 sati, a prve dvije epizode emitirane su prošli vikend.

– Snimanje prvih epizoda super je prošlo! Puno smo se pripremali i snimali. Ja sam radila dosta na govoru i dikciji uz našu fonetičarku, a sve pod palicom urednice Marije Pajić. Uglavnom, jedva smo dočekali snimanje i puštanje emisije – rekla je Ana Radišić, kojoj rad pred kamerama nije stran.

Lijepa voditeljica zadovoljna je prvim emisijama, a zadovoljstvo s njom dijeli cijeli tim.

– Zadovoljni smo svi unutar redakcije. Ovo nam je samo početak, trudit ćemo se svakako da u idućim emisijama budemo još bolji te da naviknemo gledatelje da subotom i nedjeljom budu uz nas – otkrila nam je Ana.

Iza Ane je deset godina televizijskog iskustva, a na prelazak na RTL gleda kao na dobrodošlu promjenu.

Uskoro će i diploma

– Jako volim izazove u životu, a RTL je jedan od njih i nekako je baš došao u pravom trenutku. Promjene volim, mislim da su nam nužne za rast i napredak na baš svim razinama – kaže 
Ana i dodaje da je odrasla uz emisije Exkluziva te da je sretna što je povratak magazina povjeren baš njoj kao voditeljskom licu.

Iako će se držati prethodnog koncepta, Ana kaže da će gledatelji zasigurno uživati u novim, još zabavnijim epizodama.

– Gledatelji mogu očekivati puno zanimljivih, neočekivanih i očekivanih priča. Nastojat ćemo im prikazati poznate i zabavne zanimljive priče iz svijeta šoubiznisa, ali iz jednog sasvim drugog kuta. Gledajte nas – poručila je voditeljica.

Kada nije na malim ekranima, Ana je strastvena ljubiteljica trčanja pa je tako istrčala čak deset polumaratona. Slobodno vrijeme voli provoditi u društvu prijatelja i obitelji.

– Obožavam prirodu, šetnje uz more i obalu, društvo najbližih, obitelj, knjige, sport i kazalište. Kad imam koji dan više, onda pobjegnem na neko putovanje, to su mi najdraži punjači baterija – rekla je Ana koja će uskoro diplomirati na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:22 17.04.2018.

Voditeljica po vrzi... Voli promjene a da siva obucu u tvornici za par tisuca kuna...a ovkako snima bas je naporno i nesto ce pametno reci ..namjesteni smijeh ..poslije vecerica...pa onda kad je u depri ...malio smrc smrc...hrvatski voditelji i tvi tv produkcija a novci dolaze za lijepu voditeljicu....mos misliti umnosti i zrtve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije