Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte

Provokativnom fotkom proslavila punoljetnost

kendall jenner
Foto: Instagram
1/3
20.11.2013.
u 11:12

Kendall Jenner objavila je provokativnu fotografiju na kojoj joj se naziru bradavice

Kendall Jenner, jedna od članica klana Kardashian, tek je proslavila 18. rođendan, no to je nije spriječilo da odmah odbaci izgled djevojke iz susjedstva.

Kendall je objavila provokativnu fotografiju na kojoj joj se naziru bradavice na svom Instagramu uz potpis: "Provirite u današnje snimanje sa sjajnim @nomadrj. Ne mogu dočekati da vi drugi pogledate fotografije".

Pozirajući u crnom topiću, s mokrom kosom koja joj pada na ramena, Kendall je pokušala izgledati što intrigantnije pred objektivom australskog fotografa Russella Jamesa.

>>Kći Kurta Cobaina sestri Kim Kardashian: Umišljena glupačo!

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
ZGbrada
14:24 20.11.2013.

Jedva dočekala "legalizaciju" biznisa......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije