Ksenija Urličić

Prvu praunuku Katicu razmazit ću baš kao i svih šest unuka

ksenija urlicic
Patrik Macek/PIXSELL
30.04.2012.
u 09:00

Čelična lady Zabavnog programa uživa u svom vrtu, druženju s unucima i igri sa šestomjesečnom Beatrice Kate

U sedmom desetljeću života, nekad alfa i omega Zabavnog programa HRT-a, Ksenija Urličić živi punim plućima. Mirovinom, u koju je otišla prije 12 godina, otvorila je novu, mirniju stranicu života.

– Stvorila sam ravnotežu između misli i želja i voljela bih u toj fazi ostati što duže. Dakako, to podrazumijeva i dobru kondiciju, zdravlje, način života. Okružena sam ljubavlju, djeca i unuci jako su vezani za mene, istinski me vole i jako se vesele biti kod mene. Imam krasan vrt, voćnjak, dvije kornjače, kamin, sjajne roštilje, jako puno kuham, to mi je hobi – kaže Ksenija Urličić.

Prije šest mjeseci postala je i prabaka. Njezina druga unuka Lucija rodila je djevojčicu Beatrice Kate. Lucija sa suprugom Emanuelleom živi u Raveni, no Beatrice Kate ipak se rodila u Zagrebu.

Zet piše knjigu

– Lani smo imali burnu godinu – udale su se moje najstarije unuke, Andrea i Lucija, njihov brat Luka je diplomirao, a rodila se i Beatrice. Mog zeta, Kazimira Bačića, počeli smo zafrkavati da piše knjigu “kako se riješiti dvije kćeri u dva mjeseca”. Svadbe su bile jedna za drugom – kaže.

Poznata kao čelična lady, Ksenija nerijetko iznenadi priznanjem da, pored šest unuka i jedne praunuke, još uvijek najviše voli svoje kćeri – Katarinu i Nedu.

– One su mi najbliže. Iza njih slijedi prva, najstarija unuka Andrea za koju svi govore “to je tvoja mezimica”. Poslije sam dobila još pet unuka. Andrea je bila prva, mala, krhka, moja kći Katarina imala je samo 18 godina kada ju je rodila, a njezin suprug 19. Od prvog dana prema njoj sam imala poseban odnos. Kad se rodila Beatrice, sve mi je bilo nestvarno. Držala sam je na rukama, emocije me preplavile, slatka je, ali njezina mama, moja unuka Lucija, bliža mi je od male – govori Ksenija Urličić.

Zaslužuju samo najbolje


Često se, dodaje, čuju preko Skypea. Praunučicu od milja zovu Katica, a svako malo zovu unuku Luciju i pitaju: “Gdje je Katica, kako je Katica?”. Raduje se zajedničkim trenucima, malena je s roditeljima ovih dana opet bila u Zagrebu. Priznaje da će i nju razmaziti, baš kao i sve svoje unuke.

– Najviše sam razmazila Andreu, ali i sve ostale. Uvijek sam smatrala da moja djeca i unuci zaslužuju najbolje što im mogu priuštiti. Mogla sam im kupovati, nerijetko sam to činila i nauštrb same sebe. I danas je tako. Svako malo sama sebi kažem “neću si nešto kupiti, neka novac ostane, njima će trebati”.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
Karla
13:17 30.04.2012.

Sretno s kćerrima, unucima i praunukom! Prije svega dobro zdravlje svima!

IZ
izbiz
17:42 30.04.2012.

Pa JACKI, jednostavno, ako ne poznajes o kome se radi ,ne javljaj se! Znamo odkud si!!!! Mi zagrebcani znamo jako dobro tko je Ksenija. Njen zivot je interesantan i to je za nas vazno.! Taj glupi nastup mogao si sisi usparati.....glupiraj se kod onih koji to akceptiraju...

DU
Deleted user
09:15 30.04.2012.

Ma o kome vi to i o čemu, a i za koga ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije