druženje s gimnastičarima

Putinova ljubavnica snimljena u javnosti nakon glasina o trudnoći, svi komentiraju kako odlično izgledala

Foto: Profimedia
1/9
11.06.2022.
u 09:00

Alinu nazivaju najfleksibilnijom Ruskinjom, a na Olimpijskim igrama svojedobno je osvojila zlato. Sada je snimljena u crnomorskom odmaralištu Soči na treningu ritmičke gimnastike djece, a o sankcijama koje su stigle sa Zapada i privatnom životu nije govorila.

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (69), Alina Kabajeva (39) snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, ali i nakon glasina o trudnoći.

Inače, Alinu nazivaju najfleksibilnijom Ruskinjom, a na Olimpijskim igrama svojedobno je osvojila zlato. Sada je snimljena u crnomorskom odmaralištu Soči na treningu ritmičke gimnastike djece, a o sankcijama koje su stigle sa Zapada i privatnom životu nije govorila.

-Alina voli skupe, elegantne odjevne kombinacije, koje si, kao čelnica Nacionalne medijske grupe, može priuštiti... Prilikom razgovora s djecom pojavila se u bijelim hlačama, bluzi dugih rukava u boji jorgovana te kardiganu iste boje. Preplanula zvijezda pokrila je oči elegantnim sunčanim naočalama s bijelim okvirima- napisale su Moskovske novine Komsomolets te istaknuli kako je ''izgubila dosta kilograma''.

-Želim pozvati sve da ne odustaju - ostvarite svoje ciljeve, nemojte klonuti duhom- poručila je Alina mladim gimnastičarima.

Foto: Profimedia
Podsjetimo, vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koju nikada nije službeno priznao. Putin je inače imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je Moskovsky Korrespondent prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabajeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. Ranije pisalo da se Kabajeva s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj. 

– Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad – rekla je za taj portal osoba koja je htjela ostati anonimna. Navodno Putin s Kabajevom ima dvije kćeri blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice. 

Također, našla se i pod velikim sankcijama Europske Unije zbog povezanosti s Putinom. Inače, Alina je bila na vrlo visokoj poziciji u Upravnom odboru Nacionalne medijske grupe (NMG), a njezino ima naglo je nestalo, navodno zbog straha od zapadnih sankcija.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
11:10 11.06.2022.

Putler se nemre po-pi-pi normalno, a ne bit sa gimnastičarkom. Kaj mu silom dotjetivate "image", jel vam krivo kaj ne napreduje dovoljno brzo !!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:02 11.06.2022.

"...svi komentiraju kako odlično izgledala" - zato vlad izgleda tako iscrpljeno.

DU
Deleted user
09:41 11.06.2022.

Čačkalica...baš da nije mogao ljepšu naći......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije