Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u beogradu

Rade Šerbedžija na događanje došao u društvu lijepe kćeri Vanje koju ne viđamo često

Beograd: Održana dodjela nagrada  Zlatna Antena
Foto: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL
1/16
07.10.2023.
u 14:49

Fotoreporteri su ovjekovječili fotografije Rade i Vanje kako se drže ruku pod ruku te su oboje elegantno odjeveni.

Glumac Rade Šerbedžija jučer je prisustvovao događaju u Srbiji, a radi se o dodjeli nagrade Zlatna Antena. Rade je na ovo događanje došao u društvu kćeri Vanje koju ne viđamo često. Tamošnji fotoreporteri ovjekovječili su fotografije Rade i Vanje kako se drže ruku pod ruku te su oboje elegantno odjeveni.

Vanja je na sebi imala neobičnu i prošaranu crnu haljinu koja je savršeno popratila njezinu liniju tijela, a kosu je raspustila. U rukama je držala sivu torbicu, a na licu joj se isticao široki osmijeh. Rade je odjenuo crni sako, košulju i traperice, a na glavi je imao svoj dobro poznati modni dodatak - bijeli šešir.

05, October, 2023, Belgrade - The final evening and award ceremony of the Golden Antenna at the 13th International Festival of Dramas and Series FEDIS was held in the Youth Center. Rade Serbedzija. Photo: Marija Mladjen/ATAImages 05, oktobar, 2023, Beograd - Finalno vece i dodela nagrada Zlatna Antena na 13. medjunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS odrzana je u Domu omladine. Photo: Marija Mladjen/ATAImages Photo: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL
Foto: Marija Mladjen

Inače, Vanja se odmalena bavila glumom, no nedavno je shvatila da ju to ipak više ne zanima. Završila je studij psihologije, a donedavno je živjela u Beču.

Osim kćeri Vanje, Rade još ima kćer Milicu i Ninu iz braka s Lenkom te sina Danila i kćer Luciju iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Dodajmo i da se u obitelji poznatog glumca nedavno slavilo. Naime, u srpnju se udala Radetova kći Nina za svog dugogodišnjeg dečka Filipa. Vesela proslava se održala u Novom Sadu. Proslavi su prisustvovali i brojni glumci i kulturnjaci. Ninu je pred supruga dopratio ponosni Rade, čvrsto je držeći za ruku, dok mladenka nije skidala osmijeh s lica.

O svom životu te nekim detaljima druženja s holivudskim facama Rade je govorio i našem Nevenu Ciganoviću u emisiju 'U povjerenju'.  Slučajni susret s legendarnim Al Pacinom i godinama nakon izaziva u njemu reakciju 'tako nešto se ne radi', a o čemu je riječ ispričao je prvi puta za javnosti u emisiji.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

Naime te 1997. godine sa suprugom Lenkom unajmio je vilu u Malibuu za vrijeme snimanja, a susjedi su im bili moćna obitelj Osbourne koja je tada snimala svoj reality. Supruga Lenka bila je sjajna u surfanju pa se i glumac poželio okušati, no jedan malo veći val strpao ga je u bolnicu.

– Odveli su me u Providence Saint John's Health Center gdje su mi napravili 24 snimke vratne kralježnice. Nije bilo slomljeno ništa – kazao je. Međutim, ta ozljeda donijela mu je i jednu situaciju koju si još uvijek ne može oprostiti. Dok je čekao nalaze, u bolnicu je ušao Al Pacino, a Šerbedžija, koji je ga je prije upoznao na 51. Venecijanskom festivalu gdje su obojica primila nagradu i kasnije se družila, reagirao je kako nikada ne bi "da nije bio ošamućen od ozljede".

– Upitao sam ga sjeća li me se. Rekao je ne. Ja mu ispričam da smo zajedno primali nagrade, ali valjda je i on bio ošamućen pa je rekao: "Pa što?" Ja kažem: "Ništa, baš ništa", i tako se rastanemo. Nikad si to neću oprostiti. Sreo sam ga kasnije na njegovoj predstavi, ali nisam mu rekao da sam to tada bio ja – prisjetio se Šerbedžija kojemu je inozemna karijera krenula filmom "Prije kiše" iz 1994. godine. 

VEZANI ČLANCI

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kruti172
18:42 07.10.2023.

hvala hartiji na friškim vestima o šefu brijuna...

KO
Kornelije12
15:47 07.10.2023.

Čudne su te norme o ljepoti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije