NA ODMORU

Rasema iz 'Ljubavi na selu' družila se u Splitu sa Željanom i otkrila neke detalje o kandidatima nakon showa

Foto: RTL
1/5
02.07.2021.
u 12:42

Rasema Vladetić, jedina farmerica u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' trenutno odmara u Splitu, a otkrila je i da se susrela sa kandidatom Željanom.

Jedina farmerica u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' Rasema Vladetić ovih dana odmara u Splitu, a društvo joj pravi prijateljica Soka koju su gledatelji ovog showa već upoznali kao njezinu susjedu. Za RTL.hr, ova je farmerica rekla i da se susrela sa Željanom, jednim od kandidata sa svoje farme. "Grlili smo se kao u filmu. Trčali smo jedno prema drugome kao Bahra i Valter u desetoj sezoni", ispričala je kroz smijeh te dodala da se Željan jako proljepšao. Objasnila je da su nakon showa njih dvoje ostali dobri prijatelji. "On je od svih kandidata bio jedini iskren', rekla je ova farmerica koju su druga dva kandidata iz showa razočarali.

Josip je našao drugu, a Zvonku, koji je ostao posljednji na njezinoj farmi, smetale su njezine godine te je istaknula i da nisu više u kontaktu. "Čuli smo se poslije showa, pitao me zašto ga ne kontaktiram, a ja sam čula da ima drugu i ne želim ganjati tuđeg muškarca", objasnila je farmerica iz Donjeg Lapca te dodala da ipak žali što između njih nije bilo ničeg više. Objasnila je da joj se Zvonko svidio na prvi pogled i da joj je uzvratio osjećaje da bi bilo svega. "Ali smetale su mu moje godine. Govorio mi je 'Selma, da si mlađa, odmah bih došao u Lapac po tebe'", prisjetila se farmerica kroz smijeh.

Farmerica je otkrila da je još uvijek slobodna, ali je ispričala i što se događalo u njezinom ljubavnom životu od završetka showa. "Bio je jedan gospodin kod mene da se upoznamo, ali nismo se nakon toga više čuli", ispričala je te dodala da nisu htjeli iste stvari. "On je htio ženu koja će mu prati, kuhati i peglati dok je on na poslu, a ja želim nekoga u penziji, nekoga s kim ću razgovarati, družiti se, provoditi vrijeme", objasnila je.

Podsjetimo, ova je farmerica sudjelovala i u 10. sezoni ovog showa kao kandidatkinja, a tada je išla na farmu Marka Skelina. Oni su bili i u vezi tijekom showa, ali ljubav nije preživjela kada su se kamere ugasile. "Na snimanju zadnje emisije dogodile su se neke stvari, nešto ružno. Marko i ja razišli smo se svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli", objasnila je tada. Inače, Vladetić iza sebe ima dva braka i dvoje djece za koje kaže da su najbolji na svijetu te da je podržavaju u svemu. 

VIDEO Princeza Diana proslavila bi 60. rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije