Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT ZA PAMĆENJE

Raspojasani Vatrogasci priredili neviđenu vatrogasnu zabavu u Alcatrazu

Vatrogasci
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
10.12.2014.
u 13:39

Seksi Severina pobijedila prsatu Nives Celzijus u glavama Vatrogasaca, pa su umjesto "Karanfila" obradili " Uno momento"

Bjelovarska diskoteka Alcatraz iznova je bila dupkom puna, a za nezaboravni provod posjetitelja do ranih jutarnjih sati ovog su se puta pobrinuli najveći hrvatski estradni zafrkanti, Vatrogasci.

U popularnom bjelovarskom "zatvoru" raspojasani vatrogasci mnogobrojne su obožavatelje zabavili nizajući dobro poznate obrade najpoznatijih domaćih i svjetskih hitova, a čime su i više nego ispunili očekivanja priredivši nezaboravnu vatrogasnu zabavu. Njihove šaljive pjesme naišle su na odobravanje publike , a što se pretvorilo u urnebesni provod do jutra.

U izostanku Tihomira Borošaka-Tihe, koji živi i radi u Los Angelesu, u Alcatrazu je nastupio tročlani sastav, Goran Borošak-Gugi, Nikola Budić - Beli, Mario Jurišić-Jura, a koji se i ne sjeća jesu li ikad dosad nastupali u Bjelovaru.

- Svirali smo po okolici u Cigleni i Ivanskoj i mislim da smo prvi puta u Bjelovaru, ili smo u stvari bili kada sam imao sve zube, a to je bilo jako jako davno da se i ne sjećam – u šali je komentirao Jura. Vesela ekipa koje se dopingirala gemištima istaknula je kako je do sad snimila čak 14 albuma na kojima je obrađeno 160 pjesama. Nastupima prilaze spontano, kakvi su i sami, pa stoga kažu uvijek odu zadovoljni sa gaže, a što isto vrijedi i za publiku. U takvom stilu nastaju i ideje za obradu.

- Odati ćemo tajnu napokon. Recept za nastanak neke naše obrade ima samo dva sastojka. Za 6 kuna kupimo tri litre stolnog bijelog vina, a kada je na akciji dobijemo još i 12 litara gratis, u kojega malo umiješamo mineralke i kada sastojci počnu djelovati, tada padaju ideje i dogovori na koju ćemo se pjesmu obrušiti – nadopunjavaju se Jura i Gugi.

 

Na upit zašto ih nema u medijima i na televiziji Beli kaže da su često zabranjivani, a ponajviše zbog pjesme Eunija. Nadalje dodaje kako su često zasuti i prijetnjama tužbom, ali kaže, na to su se već naviknuli. No ništa ih ne može sputati, jer uživaju rušiti tabue. A koja je sljedeća na redu ne znaju unaprijed.

- Sada trenutačno ne znamo, no već za pet minuta može se roditi neka ideja i pasti odluka koja je sljedeća pjesma na redu. A za trenutačno naš ponajveći hit Tika taka tika fak moramo priznati da smo dvojili hoćemo li obraditi Uno momento ili pak Karanfile. No u našim je glavama pobijedila seksi Severina u odnosu na prsatu Nives Celzijus – ističu Vatrogasci, a koje je u Bjelovaru jedna ekipa iznenadila obradom njihove obrade Tika tak. Nakon sjajnog provoda i dojmova Vatrogasci poručuju da ovo sigurno neće biti njihov zadnji nastup u Bjelovaru.

>> Severina promovirala DVD s turneje i knjigu 'Backstage'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije