BABY LASAGNA OSVOJIO EUROPU

Reakcije poznatih na osvojeno drugo mjesto: Predivan si i toliko si nam radosti donio

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
12.05.2024.
u 01:20

Baby Lasagna sve je očarao svojim energičnim nastupom i cijela dvorana u Malmö Areni pjevala je s njim "Rim Tim Tagi Dim", a kod kuće su ovaj hit zapjevale i brojne poznate osobe koje su se na društvenim mrežama oglasile nakon što je Hrvatska osvojila drugo mjesto

Veliku stvar je na Euroviziji za Hrvatsku napravio Baby Lasagna i nakon dugo vremena ostvarili smo izvrstan rezultat na Euroviziji. Marka Purišića publika je proglasila pobjednikom i dali su mu 373 boda, dok je pobjednik Nemo iz Švicarske od publike dobio 226 bodova. Nažalost, glasovi publike nisu bili dovoljni da pobijedimo na 68. izdanju Eurovizije, ali nema razloga za nezadovoljstvo jer ovakav uspjeh Hrvatska nije dugo ostvarila. 

Baby Lasagna sve je očarao svojim energičnim nastupom i cijela dvorana u Malmö Areni pjevala je s njim "Rim Tim Tagi Dim", a kod kuće su ovaj hit zapjevale i brojne poznate osobe koje su se na društvenim mrežama oglasile nakon što je Hrvatska osvojila drugo mjesto na Euroviziji. Bojana Gregurić Vejzović je napisala:

Foto: Instagram

Pravi pobjednik kojeg je publika odabrala bez kalkulacija. Glumica Nataša Janjić Medančić je napisala: Srebrniiii! Gdje je doček. Znamo što će se zapravo slušati. Čestitkama na uspjehu pridružila se i naša atletičarka Sandra Perković koja je čestitala Marku na uspjehu. Ma kralju! Hvala za sve - napisala je Sandra. Povodom drugog mjesta na Euroviziji oglasila se i voditeljica Marijana Batinić i napisala: Pobjednik publike. J..em vam politiku, ovo je glazba, ali dečko preponosni smo, predivan si i toliko si nam radosti donio. Pobjednik si cijele Europe, ne samo nama u Hrvatskoj. Ostani gospodin.

VIDEO Baby Lasagna uoči finala: Hvala vam do neba, mislit ću na vas dok budem izlazio na tu pozornicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije