ŠOKANTNO

Reality zvijezdu ugrizla deva u zoološkom, a onda su je uhitili zbog posjedovanja droge

Foto: Profimedia
07.09.2024.
u 17:00

Reality zvijezda uhićena je u zoološkom vrtu, ugrizla ju je deva, a posjedovala je i zabranjene supstance

Reality zvijezda Amy Slaton poznata po showu "1000-Lb. Sisters", uhićena je prošlog ponedjeljka u zoološkom vrtu u Tennesseeju te su ju optužili za posjedovanje droga te ugrožavanje djece. Prije uhićenja su Amy izveli iz zoološkog na nosilima jer ju je ugrizla deva, piše TMZ. Nosili su je do vozila hitne pomoći.

Svjedoci događaja kazali su za TMZ da su je medicinski tehničari hitne pomoći pronašli na parkiralištu zoološkog vrta s majicom omotanom oko ruke. Nakon što je hitna došla po nju su je i uhitili. Policija je stigla nakon poziva da je nekog ugrizla deva. Policajci su, kako prenosi Page Six, odmah osjetili "sumnjiv miris" koji je dolazio iz njezinog automobila u kojem su se nalazila i djeca. Nije poznato jesu li djeca u autu bila njezini sinovi Gage i Glenn.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

1/29

 

Kako piše TMZ, policajci su u automobilu pronašli čarobne gljive i marihuanu, a Amy ih nije niti pokušala sakriti. Uhitili su je i optužili zbog ilegalnog posjedovanja droga s popisa I i VI te po dvije točke za ugrožavanje djece. U automobilu se, u trenutku kad su policajci došli, nalazio i Brian Scott Lovorn, koji je također uhićen.

Kasnije se društvenim mrežama proširio njezin takozvani - mugshot. Amy se inače prošle godine razvela od bivšeg supruga Michaela Halterman, koji je kasnije tražio zabranu prilaska protiv nje. 

 

VIDEO: Preminuo forntmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Ključne riječi

Komentara 1

RA
racman
17:38 07.09.2024.

Od ugriza deva se predozirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije