Vrijeme štednje

Recesija na estradi: M. Husar zamijenila porsche tramvajem

Marija husar rimac
Tomislav Miletić/pixsell
18.03.2010.
u 17:02

Recesija je pokucala i na vrata hrvatskih estradnjaka, sve je manje gaža, a na prodaji CD-a ni u boljim vremenima nije bilo velike zarade.

Recesija je pokucala i na vrata hrvatskih estradnjaka, sve je manje gaža, a na prodaji CD-a ni u boljim vremenima nije bilo velike zarade. Na tešku situaciju požalila se i Marija Husar koja je priznala da i na vlastitoj koži osjeća posljedice globalne krize.

Bivša divasica, koja je nekad u Zagrebu jurila porscheom, sada nema vlastiti automobil pa je vozi suprug ili ga dijele, otkrila je Marija za Tportal.

Ipak nije sve tako crno budući da ljubav cvate na sve strane. Prvu godišnjicu braka s Vjekoslavom Rimcem proslavit će izvan Hrvatske, a sve novce koje stavlja u "škrabicu" namjerava iskoristiti kako bi sa suprugom kupila kuću, što joj je neostvarena želja.

Komentara 3

udari_šefa
08:43 24.03.2010.

pa da je fino kupila neki autić kao spark ili twingo sad bi ga i imala a ne se vozala u nekim finim markkama...

Avatar marela
marela
08:03 24.03.2010.

Pa ako su štedeli (a trebali su, jer su mogli) dok je bilo gaža, kocerata i dok su se CD-i bolje prodavali, onda im ova kriza nebi trebala biti problem...............

JM
ja-ma
12:03 12.02.2011.

Nije problem u lovi.Problem je što ih više nitko ne želi sponzorirati.Sjećam se iz vremena Divasica kada su sve vozile Mini Cooper i u svim intervjuima morale vikati kako im je to najbolji auto.Onda su se razišle pa su sestre Husar dobile sponzorske Porsche-e no kako im baš ne ide ostale su bez njih,a para za takav auto nikada nisu ni imale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije