LAŽNA VIJEST

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal u rekordnom roku demantirali raskid

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal
Pixsell
30.11.2009.
u 13:51

Još se nije ni tinta osušila na izdanju časopisa People koji je najavio njihov raskid, kad su se glasnogovornice oboje glumaca oglasile zajedničkim priopćenjem da su njih dvoje i dalje u vezi.

Citirajući "blisku prijateljicu" popularne glumice, People je objavio da je završila dvogodišnja veza između "plavuše s Harvarda" i njezina "ja nisam Spider-Man" dečka. Kod većine poznavatelja hollywoodskih prilika takva vijest izazvala je blago rečeno podozrivost, jer su njih dvoje toliko čvrst par da su se jedini tračevi oko njih ticali boje i kroja vjenčanice koju će Reese nositi na vjenčanju. Čak i obitelj Gyllenhaal neprekidno podbada Jakea da konačno ozakoni svoju vezu s pet godina starijom Reese, koja već ima dvoje djece iz prethodnog braka s glumcem Ryanom Phillipeom, ali i naslov najplaćenije glumice filmske industrije, koji je preotela Juliji Roberts, i Oscara osvojenog za "Hod po crti" u kojem je glumila June Carter Cash.

Ni Jakeu ne ide loše u karijeri. Nakon niza kritički hvaljenih uloga, idući "Princ Perzije" po popularnoj videoigri trebao bi mu donijeti i status glumca koji može na svojoj karizmi iznijeti jednu blockbuster-franšizu, kad mu je već izmakao "Spider-Man" (kad su se pojavili problemi Tobeyja Maguirea s leđima, Jake je bio "prva rezerva" da uskoči u ulogu).

Nancy Rider i Carrie Byalick, predstavnice za tisak Reese i Jakea, zajednički su poslale "Peopleu" demanti vijesti o raskidu koji nije mogao biti sažetiji i jasniji:

"Oni su još uvijek skupa."

A možda je izmišljeni trač bio samo plod zlobe novinara "žutog tiska" kojima popularni par ne daje povode za nikakve tračeve, jer žive urednim životom i ne tulumare pred paparazzima; nego uglavnom provode vrijeme u Ojaiju blizu L.A.-a, gdje Reese ima farmu na kojoj, da je mine želja za Tennesseejem gdje je odrasla, drži kokoši i uzgaja krastavce i rajčice. Jake tamo zavodi svoju dragu iskazujući, po njezinim riječima, zavidne kulinarske sposobnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije