Clive Myrie

Reporter BBC-ja pustio suzu tijekom javljanja iz Kijeva: 'Besmisleni rat rasplače čak i iskusnog ratnog reportera'

Foto: Screenshot
1/3
26.02.2022.
u 12:25

Clive se nalazio ispred manastira svetog Mihovila, a u pozadini su se čule sirene. Gledateljima je rekao da se vodi žestoka borba, a zatim je najavio svoju kolegicu. U zadnjim trenutcima javljana Cliveu je potekla suza iz jednog oka koju je susprezao tijekom cijelog javljanja.

Reporter BBC-ja Clive Myrie jedan je od novinara koji izvještavaju o stanju u Ukrajini, a svoje emocije nije mogao sakriti u javljaju uživo.

Clive se nalazio ispred manastira svetog Mihovila, a u pozadini su se čule sirene. Gledateljima je rekao da se vodi žestoka borba, a zatim je najavio svoju kolegicu. U zadnjim trenutcima javljana Cliveu je potekla suza iz jednog oka koju je susprezao tijekom cijelog javljanja.

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama. "Besmisleni rat rasplače čak i iskusnog ratnog reportera", jedan je od komentara korisnika na društvenoj mreži Twitter. "Ovo je izvanredno", "Čini se jako zabrinutim", "Nadam se da je dobro", "Je li on stvarno plakao?", dodali su drugi korisnici ove društvene mreže.

Podsjetimo, na BBC-u je jučer gostovala ukrajinska novinarka Olga Malčevska te je govorila o situaciji u njezinoj domovini. U jednom je trenutku dobila jednu vrlo dragu poruku zbog čega je zastala. Naime, Olgi se javila majka s kojom nije mogla neko vrijeme stupiti u kontakt. 

- Upravo sam dobila poruku od mame, napokon - rekla je te se nasmijala, a zatim objasnila da je uništena zgrada, čije su snimke obišle svijet, bila njezin dom. Olga je objasnila voditeljici Karin Giannone da je u tri sata ujutro saznala da je zgrada u Kijevu u kojoj živi s obitelji bombardirana tijekom noći te nije mogla stupiti u kontakt s obitelji.

- Moja majka se sakrila u podrumu kod rođaka, na svu sreću nije bila u zgradi kad je pogođena. Hvala bogu da mi je obitelj dobro! Ne mogu vjerovati slikama koje vidim, to je zgrada u kojoj sam živjela - ispričala je. Dodala je i da je njezin ujak u vrijeme bombardiranja bio u zgradi, ali da se nije uspjela čuti s njim. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Komentara 4

AT
atlantisind
14:44 26.02.2022.

Koji licemjer,nista novo .Bas njega boli ona stvar za Ukrainim.Tipicna Americka fora kobajagi oni su toliko potreseni i zale za nekim .Samo placu ko p..e a nema vecih zlotvora od njih.

Avatar Behemot
Behemot
14:40 26.02.2022.

Glumac.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:39 26.02.2022.

Suze ne možeš suspregnuti kada je jako hladno, same krenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije