radosti u ljubičastom

Rihanna kakvu još niste vidjeli! Pjevačica danas slavi 26. rođendan

Rihanna na snijegu
Foto: Instagram
1/8
20.02.2014.
u 08:22

Rihanna je s Barbadosa u SAD stigla kao 16-godišnjakinja, a svjetsku slavu postigla je s hitom "Umbrella" 2007.

Pješčane plaže i azurno plavo more pjevačica Rihanna zamijenila je snježnobijelim padinama i kao malo dijete zaigrala se kako bi proslavila 26. rođendan.

Pjevačica s Barbadosa fotke svoje snježne rođendanske zabave objavila je na Instagramu a sa svih strana svijeta obožavatelji su je zasuli  čestitkama. Da je jednako stajliš i na snijegu pokazala je izborom skijaškog odijela.

Ljubičasti tonovi odlično joj stoje, a i make up je postojan. Iako je tek navršila 26. godinu Rihanna iza sebe već ima deset uspješnih godina u pjevačkoj karijeri. S rodnog Barbadosa u SAD je stigla kao 16-godišnjakinja, a popularnost je stekla nakon trećeg albuma Good Girl Gone Bad iz 2007. i singla "Umbrella".

Prodala je preko 30 milijuna albuma i jedna je od najprodavanijih glazbenica svih vremena. 2012. godine časopis Time uvrstio je Rihannu na svoj popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Posljednji hit duet izvodi sa Shakirom, a pjesmu prati i vrući spot u kojem se dvije pjevačice na radost (muškog dijela) publike strastveno maze.

>>Rihanna: Skoro sam bankrotirala zbog glupog računovođe

>>Šminka besprijekorna, bunda na ramenima, a noge bose i – dlakave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije