Pljušte otkazi

Rihanna odgodila koncert zbog laringitisa

rihanna (1)
Reuters
11.03.2013.
u 14:45

Crni vikend za zvijezde: Rihanni se upalile glasnice, Morrisey ima upalu pluća, a Vince Neil dobio bubrežne kamence. Biebera su bojkotirali, a Kristin Chenoweth publika ignorira

Bio je to doista crni vikend za pop zvijezde. Eto, Rihanna je otkazala svoj koncert u Bostonu nakon što su joj liječnici dijagnosticirali laringitis. Otkazani nastup u trebao je biti drugi u nizu turneje koju je omiljena zločesta cura glazbe započela 8. ožujka u Buffalou. Očekuje se da će Rihanna ipak nastupiti sutra u Baltimoreu te da će otkazani bostonski koncert ipak održati prije kraja najnovije turneje kroz 25 američkih gradova. Otkazani koncert samo je pojačao glasine da će Rihanna uzeti godinu dana slobodno od javnih nastupa kako bi se pripremila za snimanje novog albuma.

Morrissey je pak završio u bolnici zbog dvostruke upale pluća, zbog čega u subotu nije nastupio u San Franciscu. Bivši pjevač Smithsa u posljednje vrijeme bolovao je i Barrettovog sindroma jednjaka a prokrvario mu je i čir. Organizatori se nadaju da će se pjevač oporaviti do 14. ožujka, kad bi u Mexico Cityju trebao nastupiti na festivalu Vive Latino.

Zdravstveni problemi prekinuli su i koncert grupe Motley Crue. Heavy metal veterani nastupali su sinoć u Sydneyju, kad je nastup naprasno prekinut a pjevač Vince Neil hitno prevezen u bolnicu zbog napada bubrežnog kamenca. Alan Kovac, menadžer grupe koja se na australskoj turneji nalazi s bendovima Kiss i Thin Lizzy, rekao je da Motley Crue u dva desetljeća, koliko on vodi bend, dosad nikad nije prekinuo nastup prije vremena. Oporavi li se pjevač, bend će na buinu izaći već sutra u Brisbaneu.

Pehovi nastavljaju pratiti i Justina Biebera. Nakon zvižduka zbog kašnjenja londonskog i masovnog vraćanja karata za sljedeće koncerte, pjevač je morao odustati i od nastupa u Portugalu. U Bieberovom taboru tvrde da je riječ o "nepredvidivim okolnostima". Mediji pak bruje o slaboj prodaji ulaznica nakon londonskog debakla. I dok očajnog Justina tješi glumac i pjevač Will Smith, čiji sin nastupa kao Bieberova predgrupa, "nepredvidivim okolnostima" opravdano je i otkazivanje britanske turneje Kristin Chenoweth. Američka glumica, poznata kao Glinda u brodvejskom mjuziklu "Wicked", bila je nominirana za nagradu Emmy za nastup u hit seriji Glee. Zbog toga su organizatori očekivale rasprodane dvorane, ali su se ulaznice tri dana uoči prvog koncerta bezuspješno prodavale uz popust od 55 posto.

- Nema ulaznica, nema radne dozvole, nema posla - tvitala je poruku očajna umjetnica, ispričavajući se svojim fanovima zbog debakla.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije