Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna privlačnost

Rihanna se "zapalila" za Justina Timberlakea

rihanna
Pixsell
05.01.2010.
u 14:52

- Ona s njim ne želi biti u vezi, u pitanju je fizička privlačnost. S obzirom na to da je rekla da je s Justinom bilo ludo, vruće i divlje, čini se da je dobila što je tražila - rekao je anonimni izvor.

Rihanna i Justin Timberlake u tajnoj su vezi, otkrio je prijatelj blizak pjevačici za Daily Star. Prema njegovim riječima 22-godišnja pjevačica hita "Umbrella" nazvala ga je prije nekoliko dana i rekla:

- Nemoj poludjeti, otkrit ću ti tajnu. Spetljala sam se s Justinom - povjerila se Rihanna. Savjesni prijatelj njezinu je ispovijed odmah unovčio te dodao i pokoji sočan detalj.

- Rihanna s njim ne želi biti u vezi, u pitanju je fizička privlačnost. S obzirom na to da je rekla da je s Justinom bilo ludo, vruće i divlje, čini se da je dobila što je tražila - rekao je anonimni izvor.

Prije samo mjesec dana mlađahna Rihanna odbijala je svaku mogućnost da je se poveže s Timberlakeom pa su s najnovijim informacijama novinarska nagađanja dobila svoju potvrdu. Dvoje glazbenika zaista su se "spetljali", ali nije sigurno koliko će trajati njihova slatka zabava.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:49 05.01.2010.

Ne zovu ga za badava Justin TimberSNAKE! Veci mu je od ostalih .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije