Prekipjelo joj je

Rihanna više ne voli 'zločeste dečke'

rihanna
Foto: Instagram
1/5
05.01.2015.
u 09:27

Izgleda da su neuspjeli ljubavni pokušaji mladu pjevačicu natjerali da okrene novu stranicu u svom životu...

Slavna barbadoška ljepotica opekla se više puta kad je o muškarcima riječ. Nakon neslavne veze s reperom Chrisom Brownom te njegovim kolegom Drakeom, RiRi je odlučila da sreću na ljubavnom planu više neće tražiti sa zločestim dečkima.

Izgleda da su ju neuspjeli ljubavni pokušaji natjerali da okrene novu stranicu u svom životu i pronađe nekoga s kime može mirno graditi budućnost.

– Više neće izlaziti ni s kim iz glazbene industrije. Ti ''zločesti dečki'' samo joj donose bol i ljubavne jade – rekao je izvor blizak pjevačici.

Mlada pjevačica od sada želi ozbiljnu vezu i nekoga tko će je istinski usrećiti.

– Većina tih repera su ''ludi'' i jako djetinjasti. Ona više nema vremena za to. Ona ne želi odgajati muškarca. Već je dvaput to pokušala i nije joj uspjelo. Chris i Drake bili su dobri jedino za seks i to im je bila gotovo jedina kvaliteta koju su imali. Kada su počeli razgovori o ljubavi, predanosti, iskrenosti i zajedničkoj budućnosti, obojica su zakazala – dodao  je isti izvor.

>>Rihanna obožavatelje 'počastila' fotkom na Instagramu i prikupila 500.000 lajkova

>>Rihanna u svijet showbiza uvodi i mlađeg brata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije