Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vampiru škodi piće

Robert Pattinson mrtav pijan teturao londonskim klubom

Robert Pattinson
Pixsell
18.03.2010.
u 19:32

Šarmantna Kristen nije bila u Engleskoj, što je Pattinson iskoristio da se malo "opusti" u londonskim klubovima.

Britanski glumac Robert Pattinson (23), jedan od najseksepilnijih mladih glumaca u Hollywoodu, pokazao je svojim posljednjim izlaskom da još uvijek ne pije kao "veliki dečko". Nakon premijere posljednjeg filma "Remember Me" u Londonu, posjetio je noćni klub "The Ivy Club" kako bi osjetio noćni život engleske metropole.

No nakon što je popila nekoliko alkoholnih pića, zvijezda "Sumraka" počela je teturati, a glava mu je stalno padala. Na kraju su mu dva prijatelja pomogla da uđe u taksi i napusti klub prije nego što izgubi svijest. Pattinson je u vezi s mladom kolegicom Kristen Stewart (19) s kojom je "prohodao" nakon što su se upoznali na filmskom setu "Sumraka".

Šarmantna Kristen nije bila u Engleskoj, što je Pattinson iskoristio da se malo "opusti" u londonskim klubovima, ali nakon što su procurile ove fotografije, nema sumnje da će imati vruće telefonske razgovore zbog njegovih neobuzdanih provoda.

Komentara 2

Avatar Robinzon
Robinzon
08:18 19.03.2010.

Koje li pažnje prema razmaženku koji se je oblokao kao svinja.Za njega se navodi da se je malo opustio, a da sam ja s njim zajedno pio, za mene bi rekli kako se je \"đubre nalokalo\".

udari_šefa
23:59 19.03.2010.

ma nek pije dečko još je mlad... možda uskoro pogine brzo vozeči pa da ga prozovu novim james deanom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije