u izraelu

Roko: 'Sretan sam što imamo podršku domaćina!'

Foto: HRT
1/9
12.05.2019.
u 09:20

Manifestaciju 'Dani Hrvatske' u Izraelu su podržali i svi predstavnici veleposlanstva Marina Šutalo, Lada Ćurković, kao i hrvatska delegacija najpoznatija pod nazivom ''Dream team''.

Predstavnik Hrvatske na Izboru za pjesmu Eurovizije Roko Blažević otvorio je manifestaciju ''Dani Hrvatske'' u Hashmonaim Country Clubu, koje je u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske organiziralo taj kulturno-sportski događaj koji traje do 18. svibnja.

Veleposlanica Hrvatske u Izraelu mr. sc. Vesela Mrđen Korać na otvorenju je istaknula za HRT - ''Željeli smo pokazati i Roku i našem izaslanstvu da su Izraelci jako topli, i da se pripremi za svoje veliko natjecanje i ovdje s nama i našim domaćinima. Sretni smo, naravno, što smo imali ovu priliku - predstaviti Roka i predstaviti Hrvatsku našim domaćinima, a s obzirom na jako veliki odaziv i izvrsne reakcije - mislim da možemo biti zadovoljni.''

''Uistinu sam sretan kada vidim kako imamo podršku i domaćina, a posebno zahvaljujem kolegama iz delegacija koje su došle na naše druženje. Posebna radost mi je vidjeti najmlađe kako uživaju u našim pjesmama.. Jer i 'The Dream' upravo govori o tome kako je ta iskrena ljubav, i neprijetvornost koju imaju upravo najmlađi, djeca, kao naši anđeli – pravi put za sve nas..'' – ističe Roko.

Naime, ovoj su se manifestaciji odazvali i eurovizijski predstavnici i delegacija Slovenije, par Zala Kralj i Gašper Šantl te grupa D-mol i delegacija Crne Gore (koji nastupaju 14. svibnja) te Tamara Todevska uz članove delegacije Sjeverne Makedonije, delegacija iz Albanije uz predstavnicu Jonidu Maliqui, te članovi delegacije Malte.

Najmlađi su iskoristili priliku za autograme i fotografiranje te video zapise, a imali su i 'materijala' – obzirom da je najprije Jacques otpjevao tradicionalnu hebrejsku pjesmu ''Katonti'', a zatim je Roko podsjetio sve prisutne kako će s eurovizijske pozornice otpjevati ovogodišnju odu ljubavi, vjeri i snovima koje svi mi možemo ostvariti – The Dream.

Gromoglasan pljesak osvojio je i brazilsko-hrvatski plesač Diego – pokazavši tek dijelić onoga što se skriva ispod njegovih zlatnih krila.

Prisutne je pozdravio i direktor Hashmoniam Country Cluba - Shimon Ben Eli, koji se u znak podrške Hrvatskoj odjenuo u dres s brojem 10 našeg nogometnog maga Luke Modrića, a uvodni je govor održao i hrvatsko-izraelska nogometna-tv zvijezda Giovanni Rosso, koji će se družiti s posjetiteljima 12. svibnja, a dan nakon hrvatska košarkaška zvijezda Nikola Vujčić.

Manifestaciju su podržali i svi predstavnici veleposlanstva Marina Šutalo, Lada Ćurković, kao i hrvatska delegacija najpoznatija pod nazivom ''Dream team'' – koja već sutra (11. svibnja) od jutra prolazi drugu probu pred nastup koji Roka čeka 16. svibnja na grandioznoj pozornici 64. Izbora za pjesmu Eurovizije, uz izravan prijenos na HTV1 u 21 sat.

Pogledajte što Jacques Houdek kaže o pobjedi Roka Blaževića na Dori:

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
09:51 12.05.2019.

Mozes se misliti

MA
Matrix5
18:15 12.05.2019.

Ima krila kaj će mu podrska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije