poznati par

Ruben van Gucht snimio kako je Blanka Vlašić u njihovom domu slavila pobjedu Hrvatske

Foto: Instagram
1/10
06.12.2022.
u 12:00

Sportski novinar snimao je trenutak kada je Mario Pašalić zabio penal kojim se Hrvatska kvalificirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Blanka je nervozno stajala u dnevnom boravku i gledala TV, a kad je lopta ušla u gol, uhvatila se za glavu. "Bože, hvala ti", ponavljala je dok ju je suprug snimao.

Belgijski sportski novinar i suprug naše umirovljene atletičarke Blanke Vlašić (39), Ruben van Gucht (35) na svojem je Instagram storyju pokazao kako je jučer u društvu svoje obitelji pratio utakmicu Hrvatske i Japana. Ruben je pokazao kako je sa suprugom gledao utakmicu te kako je Blanka slavila nakon pobjede. 

Sportski novinar snimao je trenutak kada je Mario Pašalić zabio penal kojim se Hrvatska kvalificirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Blanka je nervozno stajala u dnevnom boravku i gledala  TV, a kad je lopta ušla u gol, uhvatila se za glavu.

- Bože, hvala ti - ponavljala je. 

- Onaj osjećaj kad se Hrvatska kvalificira u četvrtfinale - napisao je Ruben pored fotografije.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Ruben je donedavno pratio belgijsku reprezentaciju u Kataru, a kući se vratio nakon što je Belgija izgubila upravo od Hrvatske. Ruben je tijekom boravka u Kataru otkrio kako mu nedostaje obitelj.

- Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće Svjetsko prvenstvo - napisao je Ruben jednom prilikom uz fotografiju te se pohvalio kako je radio na Svjetskim prvenstvima u Rusiji i Brazilu.

Dodajmo da su Ruben i Blanka sinčića Monda dobili  8. studenog,  točno na njezin 39. rođendan. Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji su nekoliko dana nakon poroda objavili prvu  fotografiju prinove.

Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom. Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj. 

Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serum11
06:16 08.12.2022.

Ovako i nikako drugačije: nemate li o ovoj bezličnoj i apsolutno nezanimljivoj kreaturi napisati ništa više od ovih pet podataka koji su se već izlizali od vrtnje u krug(kad je Blanka rodila, da je to ujedno i njen rođendan, kako se dijete zove, da je gospodinu to treće SP itd) nemojte nas više ni s tim maltretirati. Blanki neka ostane njen život, sa Robinom ili bez njega, sa vjerom u Boga ili bez nje, neka sama odabere, ali nas zaista prestanite maltretirati nastojanjem da od ničega napravite vijest! Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije