tek su joj 23

Sa 20 milijuna funti Adele je najbogatija mlada glazbenica

'Singer Adele poses as she arrives at the 54th annual Grammy Awards in Los Angeles, California, February 12, 2012.  REUTERS/Danny Moloshok   (UNITED STATES) (GRAMMYS-ARRIVALS)'
'DANNY MOLOSHOK'
12.04.2012.
u 10:23

Britanka je zahvaljujući albumu \'\'21\'\' u posljednjih 12 mjeseci zaradila vrtoglavih 14 milijuna funti.

Nitko kao Adele nije u tako kratkom roku pomeo konkurenciju i zaradio milijune. Sunday Times proglasio ju je najbogatijom mladom glazbenicom čije se bogatstvo procjenjuje na 20 milijuna funti. A samo je u posljednjih 12 mjeseci zaradila 14 milijuna funti. Prošlog proljeća Adele je imala na računu šest milijuna, a taj se  iznos  utrostručio u ovoj godini.

Adele je razočaranje u ljubavi, iz kojeg je nastao album ''21'', učinilo bogatašicom. Iza Adele je Cheryl Cole sa zarađenih 12 milijuna, Joss Stone s deset nalazi se na petom mjestu, a Lily Allen, koja se uskoro vraća na scenu, na desetom je mjestu sa zarađenih šest milijuna funti.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:38 13.04.2012.

Jeste li znali da postoji hrvatska porno stranica? -> www. tvrdko. net

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije