pozirale za vogue

Salma Hayek otkrila oko čega se svađa s kćeri: 'Ona uzima sve iz mog ormara'

Foto: PA/Pixsell
1/12
04.05.2022.
u 17:07

- Kakvo lijepo uranjeno iznenađenje za Majčin dan - napisala je glumica pored objave te se zahvalila cijelom timu.

Glumica Salma Hayek (55) za naslovnicu mesksičkog Vogua pozirala je sa svojom kćeri Valentinom Palomom (14). Mlada Valentina snimanje je odradila s lakoćom, a fotografijom se njezina mama pohvalila na svojem Instagram profilu. „Kakvo lijepo uranjeno iznenađenje za Majčin dan“, napisala je glumica pored objave te se zahvalila cijelom timu.

U razgovoru za ovaj časopis majka i kćer su otkrile mnogo detalja iz privatnog života, a neke od tema o kojima su pričale su bile moda, garderoba, posao, ali i neke male obiteljske svađe.

  - Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara. Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću, i to mi se uvijek sviđalo – opisala je glumica. 

- Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva da primjećujem marke. Također volim kombinirati i nositi vintage komade – odgovorila je na to mlada Valentina.

Dodajmo da je Salmina kći već 2019. godine na modnoj pisti prošetala s mamom. Radilo se o Milanskom tjednu mode, a Valentina je i ranije pokazala da voli pohoditi modne revije. Tako je s polusestrom Mathildom sjedila i prvom redu na reviji modne marke 'Balenciaga' u Parizu.

VIDEO Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije