Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiktoker slavi

Sandi Pego čeka dijete s bivšom Miss Sporta, na raskošnom slavlju otkrio spol bebe

Foto: Instagram
1/12
17.04.2022.
u 16:36

Jedan od najpopularnijih domaćih tiktokera Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego brojnu publiku na toj društvenoj mreži svakodnevno uveseljava kratkim video uradcima koje snima sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a koji prikazuju detalje iz svakodnevnog života.

Jedan od najpopularnijih domaćih tiktokera Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego brojnu publiku na toj društvenoj mreži svakodnevno uveseljava kratkim video uradcima koje snima sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a koji prikazuju detalje iz svakodnevnog života. 

Osim što je izuzetno uspješan influencer i poduzetnik, njegov plesni talent oduševio je gledatelje već od prve epizode popularnog showa Nove TV ''Ples sa zvijezdama''. Ubrzo je zaradio nadimak hrvatski Ricky Martin, a sa svojom partnericom Helenom Janjušević nametnuo se kao jedan od favorita za pobjedu.

Sandi je u prošloj emisiji s partnericom otplesao energični cha cha i otkrio sretne vijesti. Naime, on i supruga Cindy uskoro će postati roditelji, a sada su on i supruga priredili veliku zabavu na kojoj su otkrili i spol djeteta.

- Rodit će se tatin sin - napisao je TikToker u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa suprugom Cindy koja je inače bivša Miss Sporta, a laskavom titulom okrunjena je 2016. godine. Pozirali su zagrljeni ispred velikog natpisa ''boy or girl'' (djevojčica ili dječak). Nakon objave u komentarima su se javili brojni pratitelji, ali i kolege iz showa ''Ples sa zvijezdama'' koji su bili i na zabavi, a na društvenim mrežama su pokazali da su se dobro zabavili.

Popularni tiktoker otkrio nam je kako će s priprema za prinovu krenuti nakon otkrivanja spola, a bebe stiže krajem rujna.

-Imamo već nekoliko imena, no i to ćemo odraditi zajedničkim snagama. Sumnjam da će biti neko tradicionalno ime, ali vidjeti ćemo, tko zna.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije