Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Sandra Bagarić oduševila elegantnim izdanjem, pokazala vitku liniju i dekolte: 'Diva'

ARHIVA - Dora 2007., pobjeda rockera Dade Topića i grupe Dragonfly
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
01.08.2022.
u 20:38

Sandra je pozirala u elegantnoj zlatnoj halnjini s dubokim V izrezom i prorezom, a koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, dekolte i noge. ''Prelijepa'', ''Prekrsna žena'', ''Wow', ''Top'', ''Diva'', ''Moja lijepa Sandra'', samo je dio komplimenata ispod objave.

Operna pjevačica Sandra Bagarić (48) na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima je pozirala u elegantom izdanju i ponovno oduševila pratitelje.

Sandra je pozirala u elegantnoj zlatnoj halnjini s dubokim V izrezom i prorezom, a koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, dekolte i noge.

''Prelijepa'', ''Prekrsna žena'', ''Wow', ''Top'', ''Diva'', ''Moja lijepa Sandra'', samo je dio komplimenata ispod objave.

Podsjetimo, Sandra se nedavno javila s odmora na moru, a a s pratiteljima je podijelila da se dobro osjeća u svojoj koži.

- Znam, imam veliko dupe i celulit….Al baš se dobro osjećam - napisala je pjevačica pored tri fotografije u kratkim traper hlačama i gornjem dijelu kupaćeg kostima. Na sebi je još imala samo sunčane naočale, a kosu je svezala u laganu punđu. 

Pratitelji se nisu s njom složili za stražnjicu i celulit pa su joj uputili brojne pozitivne komentare.

"Wow... Tako treba žena izgledati!", "Ma, ne...baš super izgledate!", "Prelijepi ste! Najzgodnija žena u Hrvatskoj!", "Najljepša", nizali su se komplimenti. 

Sandra je nedavno otkrila svoje životne navike koje joj pomažu da se svakodnevno opusti i nakratko riješi stresa, a barem sat vremena dnevno provede u prirodi te istrči oko 20 kilometara.

-Moj suprug kaže da trčim, budući da me ne može pratiti pa se brzo hodanje kod nas naziva trčanje- ispričala je Sandra u emisiji 'Kod nas doma'.

Otkrila je i kako jako voli kuhati i jesti, ali i kako je upravo aktivan način života tajna njezine vitke figure i mladolikog izgleda, a priznala je i kako uopće ne voli glamur.

-Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksepil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: 'Wooow ona je došla''. -Stalno nas bombardiraju ružnim vijestima pa se ja kroz svoje trčanje čistim i tažim ljepotu u prirodi- dodala je operna diva.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 3

KO
kopija135
21:03 01.08.2022.

Jedna baš lijepa, zgodna i ,začudo, simpatična žena!

MA
Makbe
17:44 04.08.2022.

Dobra i lijepa žena, samo se nadam da neće povećavati dekolte jer joj to nije potrebno.

IL
ilustrator
22:39 01.08.2022.

zdravo čeljade! iz nje zrači ljepota! unutarnja i vanjska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije