na instagramu

Sandra Bagarić pozirala na odmoru i oduševila pratitelje koji su joj poručili: 'Vrlo ste sretna žena'

Foto: Sandra Bagarić/Instagram
1/13
03.09.2024.
u 08:43

Na svom Instagram profilu podijelila je fotke s odmora na kojima nosi lepršavu plavu haljinu, ispod koje se nazire žuti kupaći kostim. Sandra je pozirala nasmijana, a u pozadini je bilo more.

Naša operna diva Sandra Bagarić (50) još koristi ove vruće dane za odmor, a svoje je pratitelje oduševila fotografijama s ljetovanja. Na svom Instagram profilu podijelila je fotke s odmora na kojima nosi lepršavu plavu haljinu, ispod koje se nazire žuti kupaći kostim. Sandra je pozirala nasmijana, a u pozadini je bilo more. U opis je jednostavno stavila nekoliko plavih srca. "Lijepo izgledaš", "Vi ste vrlo sretna žena, a vjerujem i vaš muž jer vas nikada nisam vidio namrgođenu, a kamoli ljutu", "Jedna od najljepših", pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Sandra se ponekad javi na društvenim mrežama, a početkom ljeta tako je otkrila da ima posebnog razloga za slavlje. Radi se o 27. godišnjici braka koju je proslavila sa suprugom, glazbenikom Darkom Dimitrovićem (60). Tim povodom Bagarić se oglasila putem profila na Instagramu. Sandra se u slavljeničkom videu pojavljuje u društvu Darka. Ona pjeva dok njezin suprug na klaviru svira pjesmu "Ja ljubim", a u opisu objave pjevačica je, uz predivnu ljubavnu čestitku, objasnila zašto su se odlučili baš za ovu numeru:

"Ja ljubim, ova pjesma je priča moga života, moja životna filozofija... I ovom pjesmom mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma... I da, sretan svima dan glazbe! Ljubite i budite ljubljeni", napisala je pjevačica i glumica.

Ljubavna priča Sandre i Darka započela je gotovo filmski. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavač za vrijeme studiranja na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, pri čemu se dogodila ljubav na prvi pogled. Ono što svi uvijek ističu jest i činjenica da je Sandra njega zaprosila.

GALERIJA Oženio se sin košarkaške legenda Tonija Kukoča

1/20

- Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana! - otkrio je Dimitrović jednom prilikom. Odnos su 1997. godine okrunili vjenčanjem, a iz braka imaju dvojicu sinova, Lovru i Marka.

Bagarić se iz rodne Zenice za vrijeme rata s roditeljima preselila u Zagreb gdje je upisala akademiju, a tada nije znala da će je tamo, osim životnog poziva, dočekati i ljubav njezina života: – Došla sam u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: "Ovom čovjeku ću roditi djecu", a ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest – ispričala je za In Magazin prošle godine.

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Komentara 3

UL
ulica
12:45 03.09.2024.

vrati se u domovinu bosnu i hercegovinu i obvezno povedi dimitrovića zajedno sa okotom.

Avatar rubinet
rubinet
12:09 03.09.2024.

Sedmodnevno policijsko ispitivanje opasnog zločinca na tajnoj lokaciji MUP-a uopće nije dalo ploda. Sve su pokušali. Terorist samo šuti . Nijem poput ribe. Gleda u zid ispred sebe. A vrijeme istječe.Tada se inspektor Petrović zadere : "Sandraaa uđi !! Ispričaj malo o sebi ". Terorist grčevito počne plakati, udarati glavom o stol i preklinjati : "Neeeeeee, samo to ne. Ne. Neeeee . Priznajem sve." ......................Inspektor Petrović zadovoljno počeše bradu i zapali cigaretu

Avatar grbadeva
grbadeva
10:40 03.09.2024.

Dobra je ko dobar dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije