nove prijateljice

Sandra Bullock tješi u ljubav razočaranu Renee Zellweger

renee zellweger
pixsell
23.03.2011.
u 08:36

Renee je posjetila Sandru prošli vikend, samo dan nakon prekida s Bradleyjem Copperom

Glumica Renee Zellweger nikako da odabere pravog muškarca. Novo ljubavno razočaranje doživjela je s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim je u vezi bila dvije godine. Par je iznenada prekinuo prošlog tjedna, a rame za plakanje Renee je našla u svojoj kolegici i odnedavno dobroj prijateljici Sandri Bullock.

Zellweger je samo dan nakon prekida posjetila Sandru u njezinu njujorškom stanu i ostala cijelo poslijepodne. Ako je tko može utješiti, onda je to upravo Sandra koja se prošle godine rastala od supruga Jesseja Jamesa jer  ju je godinama varao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije