Dobar ukus

Sandra Perković oduševila u trendi štiklama koje koštaju kao prosječna hrvatska plaća

12.12.2021.
u 15:20

Iona se, poput svake žene, voli počastiti nekim dobrim komadom odjeće ili statement modnim dodatkom.

Sandra Perković (31) jedna je od naših najuspješnijih sportašica koja redovito osvaja prestižna odličja. Razlog je tomu i činjenica da naporno trenira i živi pravim sportskim životom, disciplinirana je u vježbanju i zdravoj prehrani, a svako natjecanje shvaća vrlo ozbiljno.
Ipak, kada se makne sa sportskih terena, i ona se, poput svake žene, voli počastiti nekim dobrim komadom odjeće ili statement modnim dodatkom. Tako je nedavno pozirala u elegantnom crnom odijelu i lakiranim salonkama francuskog brenda Yves Saint Laurent. Riječ je o cipelama koje vole brojne poznate Hrvatice, no cijena im nije baš mala. Naime, koštaju oko 7500 kuna.
Sandra je fotografiju u chic izdanju objavila na Instagramu te dobila brojne komplimente pratitelja koji smatraju kako sjajno izgleda. Liniju je dotjerala, a na šminku i frizuru uvijek pazi pa pohvala za izgled nije nedostajalo.


Inače, zgodna atletičarka slobodno vrijeme često provodi na putovanjima i to sa svojim dečkom i trenerom Edisom, Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš – bacač kugle. "Svi se pitaju tko je taj misteriozni trener, čovjek iz sjene, čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da je sve nesreće i nevolje zaobiđu i da je samo anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je ispod jedne objave atletičarka. "To što mi je trener i životni partner dvosjekli je mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ", otkrila je svojedobno Sandra.

Video: Božidar se vraća na tv ekrane

 

Komentara 7

TO
tomotomo
17:04 12.12.2021.

Od kada se naslikava nema više rwzultata, na žalost

OK
okvals54
18:25 12.12.2021.

Zaboravila na disk.

ST
Stari
17:33 12.12.2021.

Sat otkucava , vlak uskoro prolazi. Curo lijepa si i pametna ,zgrabi nekog solidnog i povuci se u mirne vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije