Njezina godina

Sandri Bullock smiješi se Oscar nakon trijumfa na dodjeli SAG-a

sandra bullock
AFP
24.01.2010.
u 15:05

Uloga u filmu "The Blind Side" 45-godišnjoj Sandri Bullock donijela je prije tjedan Zlatni globus, a jučer navečer i prestižno priznanje Američke udruge filmskih glumaca.

Američka glumica Sandra Bullock u subotu je nastavila pobjednički niz na dodjeli nagrada Screen Actors Guild (SAG) održanoj u Los Angelesu, gdje je proglašena najboljom glumicom, kao i prije tjedan dana na Zlatnim globusima. Sandra Bullock je prestižnu titulu osvojila ulogom u filmu “The Blind Side”, a u govoru zahvale nije zaboravila supruga Jesseja Jamesa.

– Ostavim te da sjediš s nepoznatim ljudima, a ti se vratiš s e-mail adresom Morgana Freemana. Ne znam kako to radiš. Jako te volim i želim – našalila se glumica. Nagradu za najboljeg glumca osvojio je Jeff Bridges za film “Crazy Heart”.

Američka udruga filmskih glumaca, očekivano, nagradu za najbolji film dodijelili su Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima". Slavio je, među ostalima, i glumac Michael C. Hall, nagrađen za glavnu ulogu u dramskoj seriji "Dexter", te protagonisti "Televizijskih posla" Alec Baldwin i Tina Fey koji su dobili priznanje kao najbolji glumci u humorističnoj seriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije