Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Jako lijepa i elegantna''

Sanja Vejnović (61) pokazala novi imidž i opravdala titulu jedne od najljepših glumica: 'Kao curica'

Zagreb:  Glumica Sanja Vejnović
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/11
23.11.2022.
u 19:18

Sanja inače nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica, a prije 10 godina bila je na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Glumačka diva Sanja Vejnović (61) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju i pohvalila se novom frizurom koja je oduševila brojne pratitelje.

Sanja inače nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica, a prije 10 godina bila je na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Glumica se sada pohvalila novim imidžem te je još jednom pokazala svoju prirodnu ljepotu i mladolik izgled.

-Kraće i tamnije- napisala je Sanja uz fotografiju koja je nastala u frizerskom salonu, a pratiteljima nije trebalo dugo da joj upute brojne komplimente.

"Naša najljepša glumica", "Prekrasna žena", "Kao curica", ''Divno ti stoji'', ''Jako lijepa i elegantna'', ''Zanosna'', ''Kao vino'', ''Prava dama'', ''Savršena'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, glumica je nedavno podijelila fotografiju iz centra Zagreba i pratiteljima poželjela dobar dan. Sanja je pozirala u prirodnom izdanju bez trunke šminke i pokazala kako su godine za nju samo broj.

''Predivna žena'', ''Ljepota'', ''Predivna'', ''Prelijepa Sanja'', ''Najljepša glumica'', ''Pa koliko vi godina imate? 25!'', ''Prirodna i lijepa žena'', ''Wow'', ''Zgodna'', ''Ljepotice'', pisali su pratitelji.

Vejnović je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:47 25.11.2022.

Stara koka,dobra juha.....

Avatar MinerVlado
MinerVlado
20:00 23.11.2022.

Anka Mrak Taritaš je ljepša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije