Cijena slobode

Sean Penn: Bivša žena Robin mi je uzela pola bogatstva

Sean Penn
Reuters
06.01.2011.
u 15:21

Skinuvši bračne okove glumac je ostao bez pola novaca na svom računu što mu je teško palo, a još teže mu je što je razdvojen od kćeri Dylan i sina Hoppera

Glumac Sean Penn u razgovoru za Hollywood Reporter požalio se kako je u brakorazvodnoj parnici morao pola svoje zarade i imanja ustupiti sada bivšoj supruzi Robin Wright. Priznaje kako nije ostao na prosjačkom štapu, ali stanje na računu se poprilično smanjilo što ga je navelo na odluku da se možda preseli i na Haiti. - Nisam još donio konačnu odluku, ali odjednom sam ostao bez pola novaca koje sam imao i sada se moram snalaziti - kaže Penn. Novci mu, tvrdi on, nisu toliko važni koliko ga boli činjenica što neće u potpunosti sudjelovatu u odrastanju svog sina Hopper Jacka koji završava srednju školu. Sa Robin ima i 20- godišnju kći Dylan Frances.

Ključne riječi

Komentara 6

C1
c11dugi
19:37 06.01.2011.

\"sina Hopper Jacka\", na drugom mjestu \"djeca Michael Jacksona\" umjesto HopperA Jacka i MichaelA Jacksona. Pa ne biste valjda napisali: djeca Ivo Josipovića ili djeca Slaven Bilića... Ali ako su već novinari nepismeni, što rade lektori???

CM
crni_marko
19:48 06.01.2011.

@ vh1: ti sigurno nisi oženjen / udata kad takoo djeliš lekcije :))))

PP
pp
20:23 06.01.2011.

pa se ti ženi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije